Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, November 8, 2010

Guest room aka Computer room make over

Selamat petanggg ... ade yg dah nak balik?
relax la baru kul 3 kan .. jemput minum dulu buat  air,
pastu ambik biskut cicah sambil mengadap PC .. 
okey lah tok sah nak mengarut panjang2, Merujuk pada n3 yg lepas
Merujuk eh sape pulak yg bercerai hahahha

Baru2 nie eLLy dah wat small make over for my Guest a.k.a computer room

eLLy berjaya beli new computer table and

*****
****
***
**
*

and .. Katil bujang :)

Bab pasang memasang kita serahkan pada yg pakar
dan hasil nye

*****
****
***
**
*

Cantik tak cantik tak ??
oh ye katil bujang tu belum ade cadar lagi
bila dan beli nanti eLLy tepek kat cini ye..
kata nak jadi blogger tegar harus la rajin tepek menepek kat cini kan.

 uolls mesti nak tahu kemana perabut lama tu kan
nanti kita story mory later okey

 

12 comments:

IdaShah said...

cantikkk..bertambah selesa mengadap pc pasni

eLLy said...

Ida, pasal tu la berkobar2 buat 2 n3 per day .. huhuhu

Redbloodsnow said...

PERGHHH!!! CANTIK AH KAK ELL
JELESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Dee said...

bestnya..dee dh lama nk ubah brg dlm bilik lagi satu..tp hubby ni dia buat donno je..geram tau..hehehe..

eLLy said...

Zie, cantekkk ke? time kasehhh ;)

eLLy said...

Dee, emm same la nasib kita.. ini dah berapa kli membebel baru jalan ;)

sw33tdarling.com said...

tengah plan nak beli meja computer gak ni... anyway, lawa laa meja tuuu!

rasp said...

eh eh katil bujang u sropa design dgn katil anak daras i laaa...
tapi mine ada extra space bawah tu leh tarik letak tilam tu...ada phm ka? hehehehehehe

eLLy said...

Rasp, paham2 tapi i punye takde tarik2 ;)

eLLy said...

aMy, tq laling.. cari jng tak cari .. klu cari time bonus lagi meletop boleh dapat ;)

mummysyafie said...

cantik arr bilik..mcm kat otel.

eLLy said...

Nor, hahahha ko perli aku ye ;)