Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, November 1, 2010

Oppss You again and again?

Hehehhe tajuk yg serupa tapi tak sama ;)
Al kisah last week eLLy wat BW Blog walking sana cini cerita pasal Movie You Again
Kebanyakan mereka dapat tengok FREE oohhh sungguh tercabar okey!
me laju laju call MyLuv ajak ke panggung yg berhampiran after working hrs.
dan untuk menjimatkan masa we deside gi menonton di Brem Mall @ Jln Ipoh / Kepong

Panggung kat cini sangat la  ...
Kosongg .. ade la dlm 7 - 8 couple kat dlm nie.
arrghh tak kisah janji kita enjoyyy .. MyLuv Gelak sangat la kuat  me too
maybe sebab tak ramai orang so kita gelak pun dah rasa mcm kuat sangat ;-)
cite nie memang sungguh menghibur kan best best best ;-D

Waktu di zaman persekolahan ku dulu dulu agak2 uolls ..
Di antara mereka berdua per'Watak'an eLLy yg mana satu?
Joanna or Morni Moo ?


8 comments:

Dee said...

alamak..x tengok citer ni lah elly..so, x tau yg mana satu elly..tp dr citer mummysyafie..elly ni orangnya sgt baik hati..nti kita jumpa2 ye sis..

rasp said...

eeee nak tengok gak ....
lum kesempatan nak cari dvd c****k r****k nye nghehehehehe....

rasp said...

oopsss nak komen kat dee...
ya elly sesungguhnya seorang yg baik hati and u're gonna love her instantly!

sw33tdarling.com said...

best kaaan...... terutamanya part dalam flight, kemunculan THE ROCK sangatlah surprise..!

imz said...

u nie..mmg upto date tol tgk muvi kan...erm...i like..u bleh jadi rujukan i laaa

eLLy said...

Dee & Rasp

alaaaa jng la ckp camtuuu .. malu aii hehehhehehe .. aku hanya insan biasa ;)

oh ye klu beli yg c****k r****k jng sampai kantoi sudah ;)

eLLy said...

Amy, yeszaaa best ... ai like ;)
i suka part dorang menari tu wakakaka

eLLy said...

Imz, nak kata update sangat tu tak la .. tapi klu boleh memang nak tengok semua ;)