Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, November 5, 2010

Hapy Deepavali

Hari ke5 bermulanye DUA/TWO n3 per day ;)

Aci aci buka pintu.. saya mahu kuih Maruku..
wakakakkaa pandai jugak aku gubah lagu kan ;)

Amboi semua sedang bercuti ye ...
Selamat bercuti to all
 &
Selamat berkerja for me :( 

.. Deepavali Vartecal' ..

 

7 comments:

IdaShah said...

raya2 nie aku duk umah jelah..belum dtg idea nak kemana

slmt bekerja pd saper yg keje arinie

Redbloodsnow said...

jelessss akak nyer working day arini pay double. zie lak..normal pay pasalnya kak sarawak x PH..puii. jeles ah..hehe

eLLy said...

Ida, dok umah golek2 tengok Tv pun best gak kan

eLLy said...

Zie, hehehehe tak dapat den nak menolong ;)

kat swak tak ramai India pasal tu tak dapat.. mcm kita kat cini tak wamai iban pasal tu tak dapai PH hari gawai ;)

sW33tDaRLinG said...

raya kat mana? hehehehe

eLLy said...

aMy beraya kat opis je ;(

amirurut said...

cuti2 ni, aku terbaring je layan net kat wad....boring rasenye... sakit kan nak wat camne, dok je r kat wad ni pun ade net leh gak layan....pada sape2 yang sudi nak sher idea ke pe ke kontek r site aku atau email aku di amirurut@yahoo.com atau amirurut@hotmail.com atau awalludin.amirurut.jasin549@gmail.com