Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, November 9, 2010

Kisah DeepaValii ku

Minggu ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day !!

Selamat Pagi, Hari nie jom kita bercerita kisah Deepavali ku

Kisahnye bermula di cini
Kisah 2 orang isteri yg keBOSANan,
Seorang di rumah, Sorang di tempat kerja
tengok tu sampai 46 Comments  hanya kami berdua ;)

Maka terjadilah idea yg bukan bukan.
setelah ditapis, idea yg paling boleh dipakai ialah menonton wayang.
Cuti Cuti cinta @ 6pm

Kami membuat temujanji di Time Square

Lobby time Square yg dihiasi kolam yg berwarna warni, Meriah uolls

eLLy smpai ngam2 movie nak start.. maka terkejar2 la kami
masuk panggung .. yess dah jumpa nie panggung no5
A B C D haa E  ehh 05, 04 ade org duduk la..
maka keluar la kami untuk meminta bantuan pekerja GSC
TAPI !!
.. tapi bila tengok ticket lagi skali ehh panggung no8 daa
nasib baik tak panggil staff GSC tadi .. dan yg paling penting 
nasib baik tak bergaduh dlm panggung  :) malu malu
 Cite CCC ini best menghiburkan, dlm gelak2 tu ade gak message nye.
Kisah romantic komedi, pasangan yg cute, Farid Kamil + Nora Danish.

Nora Danish nie cantik kan walaupun 
Dahi luas, Nasi Lemak 50sen hehehehe

 

14 comments:

IdaShah said...

kena tgk tiket berkali-kali hehehe baru tak silap kan

IdaShah said...

kena tgk tiket berkali-kali hehehe baru tak silap kan

IdaShah said...

sorry...terkomen byk kali hahahaha

eLLy said...

Ida, hehehhee itu la pasal ;)

sw33tdarling.com said...

hehehehe....

kena double cek yaa, kalau tak double malu...! kekekeke

nads said...

haipp..ida nak kena geget nih...kak, best ke citer tuh? dah lame xberwayang nih....

Redbloodsnow said...

wahhh dh tgk ea citer nora danish tuh ea. zie lom lg. Dillah nih jenis yg x layan tgk wayang ar

tuh yg skrg dh x up to date ngan muvi di cinema..sobsobsob


btw, nora danish sgtt cantik! :)

eLLy said...

aMy, hehehhe tu la tak pasal pasal memalukan diri di depan org ramai ;)

eLLy said...

Nad,Zie :
Semua cite yg akak tonton selama nie .. memang BEST mengikut citarasa ku ;) klu org lain tak tau la but for me BEST BEST BEST if not takan dorang dapat untung berjuta juta betui tak ;)

rasp said...

slum start tgk wayang...
uols dah buat drama tersendiri hahahaha
sib baik takde adegan extreme!

eLLy said...

Rasp, hahahahhaa hampir2 :)
bila terkenang memang tergelak ;)

mummysyafie said...

camne leh salah lak tu dear. nasib baik tak bergaduh..

eLLy said...

Nor, hehehhehe itu la gelojoh sangat ;)

eLLy said...
This comment has been removed by the author.