Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, November 25, 2010

Akhir sebuah cinta

Minggu Ke4 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Fuhh akhirnye tamat juga novel nie eLLy baca !!
Novel yg mengisahkan keluarga org kaya terjatuh hati dng org miskin,
Wujud pulak kisah 2 beradik yg mencintai gadis yg sama,
Kisah gadis yg di paksa bertunang dan berkahwin dan mcm2 lagi..

Novel nie Myfren sewa kat one of the book shop kat The Mall
Kami kongsi2 baca, Sharing is caring kan ;-)

13 comments:

Redbloodsnow said...

haaa dh hbs bc kan. now mehhh..kasi z pinjam lak ek...hikss

imz said...

malehnya den nk baca novel...nt keje lain tak jalan..hehe

rasp said...

dah le untung sewa buku...
sharing plak tu...
bertambah untung...

Dee said...

dee ada 10 lagi novel yg x smpat dibaca..busy2..

eLLy said...

Zie, awak tu ade ke masa nak baca? bukankah anda tengah sebok buat kad kawen ;)

eLLy said...

imz, memang pun.. bila dah start tu susah pulak nak berhenti ;)

eLLy said...

Rasp, betul tu sis.. berbaloi baloi ;)

eLLy said...

Dee.. fuyooo sampai sepuloh ru .. bila la nak khatam semua tu kan

IxoR@ said...

sekarang dah malas nk baca novel.. klu dulu kite la hantu novel!!!

:D

eLLy said...

Ixora, akak masih rajin lagi.. tapi ikut mood gak ;)

mummysyafie said...

dear..aku teringin sangat nak baca novel, tapi tak pernah ada masa. sian kat aku taw

sw33tdarling.com said...

dah lama nya tak baca novel...

eLLy said...

Nor, Amy ..
aku ade masa tapi kekadang malas..
ikut mood if not memang ku lantingkan novel tu ketepi