Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, November 22, 2010

Sambungan kisah pagi tadi

Minggu Ke4 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Okey moh kita sambung cerita My weekend.

Selepas berjumpa sanak saudara di tempat kenduri,
eLLy terus bali ke Rawang, kebetulan sepupu ku dari Klang nak melepak di rumah ku
eLLy setakat buat bihun goreng je, Maklum la makan petang kata nye..

sok sek sok sek .. pang pung pang pung .. oitt dah pukul satu pagii
emmm alangkah indah nye klu hari isnin tak kerja.. mesti dorang akan bermalam disini
dan kami akan sambung sok sek sok sek till subuh ;)

emm okey la mata pun dah blur blur nie,
plan petang nie after work nak gi tengok wayang, tak tau la jadi ke tak ..
Auto publish pun buat for one day je dulu coz mata & otak dah letih,
MyLuv pun tak sihat lagi.. merengek mcm budak kecik ..
Ooo masa sakit baru nak cari bini ye!

P/s - Sorry tak de picture nak tepek ;)


4 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Kak, aku cuti arini..Ingatkan nak ajak ko jenjalan cari makan,,Tp ko kerja lak

Dee said...

lelaki gitulah sis..masa sakit mmg ingat bini..bila sihat..ehem2..hahaha..

rasp said...

kalo sanak sedara anak..
kalo leh nak je sok sek non stop kan tak yah tido, tak yah keje kan hehehehe...

eLLy said...

Mala, Awat tak plan awai awai ..


Dee, Memang semua camtu agak nye kan.. emmm nak wat camnoo


Rasp, betul tu skali sekala klu dapat berkumpul memang best. mcm2 nak update/gosip ;)