Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, November 22, 2010

Weekend xtiviti

Minggu Ke4 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Fuhh.. sepupu eLLy baru je balik,
ketika n3 ini sedang di taip jam di dinding menunjukan kan 1.20 minit pagi.
Okey kita simpan dulu cerita sepupuku itu

Jom eLLy share cikit My weekend xtiviti yg sangat padat,
hahha padat la sangat .. ala ala artis gitu ;)

SATURDAY NIGHT FEVER
On friday night, sementara menunggu MyLuv habis duty,
eLLy membuat latihan loval di karaokey yg berhampiran..
Masa otw nak balik MyLuv call ckp dia tak sihat, so eLLy suruh dia balik Cheras dulu,
sementara eLLy sambung latihan voval till 1am ;)
Bila eLLy sampai Cheras terus masuk bilik tengok MyLuv dah berselubung
ingatkan dia saje nak mengada rupa2nye betul la .. Demam panas tuu.
so kami buat keputusan tido cheras je la.
On saturday MyLuv still tak kebah so dia sambung la selubung atas katil till petang,
bila dah petang baru kami balik ke Rawang. but sebelum itu
Kami singgah Kg baru cari bubur.

Lepas tu Vrooommm terus ke Rawang, Home sweet home.
Lepas margrib camtu MyLuv dah berselubung balik
Cian Laki aku demam tak kebah kebah

SUNDAY
Hari ahad ada majlis bertandang ke rumah pengantin lelaki,
sepupu eLLy yg menikah kat Penang ari tu buat majlis kat Subang,
Memandangkan Masa kat Penang aritu eLLy tak balik,
emm sendiri mau ingat la kan, takan kat Subang pun tak pergi . Maka kami gagahi la jua
Begini la ghupe orang yg demam tak kebah2
camne muka aku boleh nampak bulat sampai mcm tu?

Sekian terima kasih .. dah panjang dah tu..

 

10 comments:

rATu kEBaYA said...

padat ye xtvt hujung minggu.. seronok je...

imz said...

demam tp ceria oraite la tu

IdaShah said...

cian cik mat demam..

eLLy said...

Ratu, Memang padat ;) xtviti kekeluargaan gitu

iMz, Ceria dlm demam orite la tu
kan ;)

Ida, memang cian coz dia jarang demam

NM02 said...

hi, salam singgah dan salam kenal. i dah follow u, jom tukar link

rasp said...

syioknya berlatihan vokal! i loike!
sib baik ur luv tu gagah perkasa orgnya ngehehe...
leh gak redah kenduri dlm demam2 tu...
hopefully he gets well soon...

eLLy said...

N2o2, Wsalam.. welcome to myblog
nanti eLLy update your link ye ;)

eLLy said...

Rasp, sangat gagah perkasa, lepas makan terus cari surau tido, sementara menunggu kami makan merenjis & bergambar

[z@ck] said...

hikhikhik..comel la sis =P

eLLy said...

Comel ke? hehehhehe