Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, November 12, 2010

Misi yg mungkin berjaya ..

Minggu ke 2 bermulanye DUA/TWO n3 per day ;)

Hoyehh hoyehh minggu ke2 eLLy berjaya update 2 n3 perday .. clap clap clap

Hari nie dah petang Jumaat esok sabtu.. Sabtu adelah hari ape kawan lawan?
Sabtu adelah hari yg tak de plastik di kedai ye .. Maksud eLLy hari Cintai Alam
So esok eLLy bercita cita nak gi beli barang dapur, Hopefully berjaya almaklumlah
MyLuv nie perkerja misali, klu dah start kerja tu tak ingat nak balik awal,
lagi2 bila dia tau Tesco tutup kul 1 pagi.


Ape ape pun persediaan awal tu sangat penting ye kawan kawan.
eLLy dah sediakan recycle beg dan telah ku lantingkan ke bonet kete.
List barang pun semua dah siap. tunggu nak gi angkot je.

 

10 comments:

mummysyafie said...

betul tu, hari sabtu takde plastik kan. kena bawak beg sendiri.

oh..baru tahu tesco tutup pukul 1 pg

eLLy said...

Nor, tecso Ampang & Rawang klu hari Jumaat & Sabtu tutup kul 1.
tempat lain tak tau la pulak ;)

rasp said...

me pun ada je bag plastik dlm handbag...
bag tu jenis leh gulung2 kecik jadik segenggam...
tu yg leh muat masuk handbag...
kalo dak kekdg tu leh terlupa bawak...
lani dah gerenti tak lupa :)

eLLy said...

Rasp, me selalu lupa .. but after this lepas pakai mesti nak lanting kat Bonet ;) so next time tak lupa lagi ;)

Aleeya said...

sabtu adalah hari aku membuta la elly...

IxoR@ said...

semangat waja betul klu nak bershopping kak yea....

hehehehe...

cantik beg tesco tu!

eLLy said...

ixora, semangat bangat dong!!

eLLy said...

aLeeya, hehehhe aku pun same.. tambah2 musim ujan skarang nie ;0)

Redbloodsnow said...

ooo kat sane setiap sabtu no plastic bag ek. kat cnie xde plak gtue..hikhik. btw, lawa weh recycle bag tuh ^_- winkss

eLLy said...

Zie, yeszaa ..untuk menjaga alam sekitar katanye ;)