Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, November 18, 2010

Plan for 2011

Selamat pagii.. Welcome back! PH laku untuk satu hari je..
ade yg sambung cutii till weekend  ke?
 ish jeles tau eLLy dari semalam kerja :(

Okey tak  mau sedeh2 coz eLLy dlm mood happy nie,
eLLy tengah plan kan our holidays for next year..
yes NEXT YEAR !!
kena la plan awal2 senang nak apply cotii
Guys idea pls our 10 wedding aNNv nanti nak gi mana ye ?

 

11 comments:

Dee said...

gi ganu elly..pulaunya cantik2..so romantic..kalo ada extra go to sabah..you'll never regret..

imz said...

wahhhh dh ada planner 2011...masukkan i punya..i due 18hb january..hehehe..jgn lupa my hadiah..heheheh....joke ajer...sajer gatal2 dgn u...

eLLy said...

Dee, Tganu .. pulau? emm tak tau berenang la ;) Sabah emmm ok good idea

eLLy said...

imz, jngl labersalin 18/1 bsalin la 21/1 sama date dng aku punye annv ;) senang nak ingat ;p

nads said...

kak, jom chinaaa+hong kong disneyland...!!!

eLLy said...

Nad.. Joom!!! tapi emmmm sempat ke nak buat pasport?

Redbloodsnow said...

plan zie utk taun 2011 plak...nk KAWENNNNNNNNNNNNNNNNNN. wakakaka :D

eLLy said...

Zie,
Kawennn .... okey la akak nak gi kenduri kawen ko la, ko jemput tak nie?

Mrs.Sheikh said...

PULAU LABUAN.

eLLy said...

Labuan tu pulau ke?

rasp said...

Pulau Pinang hahahahahahaha...
ok ok serious...
Sabah best...
nak jauh skit...
pi la shopping2 kat Bandung ke, Hanoi ke...