Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, November 19, 2010

Cadar untuk si bujang

Minggu Ke3 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Dah petang2, hujan2 nie mood nak balik pun menjelma ..
bila nak balik teringat katil kat umah
emm klu dapat baring2 golek2 BEST gak kan .. cuba bayang kan .. emmm

okey la jom kita cite bab katil ;) amboi senyum sampai ke telinga !!
bukan kisah luncah wokey, ini kisah katil bujang ku ;)
saje je nak cerita eLLy dah beli cadar for my bujang ;)

begini la rupe nye
Nak lebih jelas
*****
****
***
**
*
Cup cakes situ sana sini ;)
nak tengok eLLy posing kat citu? jom
*****
****
***
**
*
hehehehe comel kan ai ..
ohh ye MyTeddy sudah pulang ke rumah ;)

 

11 comments:

imz said...

wow...maerveles coraknya..i like..!!!comel la elly..!!

CHU MAJORFLAVA said...

comey lha kak;-D

Dee said...

lawa..cute..rasa cam nk mkn bantal..ekeke..

nads said...

cute la..ade banyak cupcake...

eLLy said...

IMz, Chu, Dee & Nads

Tq ;)eLLy memang suka corak2 comel nie ^_~

mummysyafie said...

yang..teddy tu macam sedap dipeluk..katil tu ko sediakan tuk aku erkk..

eLLy said...

Nor, teddy tu memang sedap di pelok.. pasal anak buah aku nak dan lepas tu aku ambik balik ;)

psst klu ko nak melarikan diri ko calling2 je la .. katil dah disediakan..hehehhee

UnGu VioLet said...

comel dan sweet sgt kak..

eLLy said...

Mar tq ;) saje pilih camtu coz lebih lena nak tido ;)

rasp said...

ooooo u menang ek bertanding tarik teddy tu :D
i suka itu cadar...
sambil tidor leh mimpi makan cupcake :D

eLLy said...

Rasp, wow klu dapat mimpi mcm tu mesti indah.. tapi takut banyak semut pulak datang menyinggah.. nanti habis i kena gigit ;)