Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, November 8, 2010

“IF I HAD RAPUNZEL’S HAIR”

Minggu kedua bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Good morning aci aci semua .. aci masih cuti deepavali ka?
sy sudah kerja la ayooyoo.. kerja kerja kerja jugak
tapi blog mesti kena rajin update jugak ;) wakakakaka

Malam tadi eLLy jalan2 ke Nuffnang untuk melihat HASIL yg terkumpul setakan hari nie,
Ternampak pulak iklan yg cukup menarik “IF I HAD RAPUNZEL’S HAIR
So mari kita cuba ..

“IF I HAD RAPUNZEL’S HAIR

~ If eLLy had 70 feet of magical golden hair ..
akan jadikan rambut eLLy sebagai jambatan gantung untuk membantu mangsa2 banjir,
supaya mereka senang nak berpindah randah

~ Menggunakan rambut ku yg cantik tu sebagai DUTA shampooo .. boleh buat duit maa
Golden hair tu dasar mata duitan ;)

Ingat tak n3 nie .. Klu rambut eLLy di gunakan for flying fox pun boleh gak kan
 Asooocchhh mesti sakit ..

Ini Gambar kawen saya, ambaik kat studio tahun 2001
Ada gaya Rapunzel Hair tak?
 

6 comments:

nads said...

alahai kiutnyer rambut dia...i likeee...!!!

rATu kEBaYA said...

comei...

rasp said...

rapunzel rapunzel, let your hair down....ur luv nak panjat tu :D
wahhhhhh syiok kan verangan...

eLLy said...

Nad, Rambut i ke? klu rambut i mesti la kena cute mcm tuannye ;)


Ratu, Hehehehhe TQVM muahh


Rasp, amboi klu dapat verangan memang syiokk kan ;)

Dee said...

cantiknya rambut elly..gambar kahwin tu pun sweet je..

eLLy said...

Dee, hehehhe.. macihhh ;)