Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, November 9, 2010

Purse lama

Last sunday adelah hari Rajin ku.. sangat rajin betul percayalah cakap ku
Maka oleh yg demikian eLLy terjumpa cinta lama .. opppss eLLy terjumpa Purse lama
lama sangat purse masa zaman anak dara dulu.. Nak tengok nak tengok ?

TaaaRrraaaa...

My Mont Blanc & Chanel


Okey Jom kita buka yg Merah dulu

see my picture .. so sweet grrr
Okey nampak tak yg eLLy bulatkan tu?
Cuba teka ape benda?


Senarai Hantaran perkahwinan ku ..
waaaa teruja walaupun dah kawen 9 tahun tapi list hantaran masih ade
Total 13 dulang wehh .. camne la aku kumpul duit dulu ye ;)


nak tau tak isi kandungan purse HITAM? nak nak ...

 

12 comments:

rasp said...

fullamak....mmg nostalgic lah sis...purse kenangan oooo....frame tau list tu!

eLLy said...

Rasp, nak kena frame ye .. okey okey.. good idea ;)

mummysyafie said...

siap buat list..aku pun gitu gak dulu yang..tapi list tu sah² dah hancur lebur kot.

psstt..comel rambut camtu

eLLy said...

Nor, hehehhee to la benda tu terselit kat citu if not memang hacusss la jawap nye..

psst.. cute ke ;)

IdaShah said...

kena hantar kat muzium neh..
elok lg ko simpankan

surat cinta dizaman persekolahan jerk aku masih simpan hehehehe

eLLy said...

Ida, itu jela kenangan yg aku ada, aku masa sekolah mana ade surat cinta.. maklum la i nie tak glamoreee ;)

roxy exchange said...

hohohoooo..siap ade list tselit tu..wakakak.leh fea tgk2 mane2 yg fea xcukup lagi ni..:P

rATu kEBaYA said...

wow.. masih ada lagi list tu ye... bagus ni.. boleh buat reference utk anak nanti.. hehehe

eLLy said...

Sofia, hehehhee sila kan ..
ade 13 tu pilih aje ;)

eLLy said...

Ratu, hahahha by that time, list dorang mesti lagi canggih ;>

Redbloodsnow said...

dua² lawa. ala² my color theme ler kak..heee heee

eLLy said...

Zie, oh ye la .. akak pun tak perasa, BLACK + RED ;)