Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, December 27, 2010

Anugerah Skrin 2010

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Yuhuuuu jom kita cerita kisah Anugerah Skrin nak ...
nak nak nak ... dah tau dah korang mesti jawap camtu nye ;p

Door gift yg ditaja oleh Pantene + Note book

Okey lah uolls jamu mate je la ye .. Sesi bergambar mengikut turutan

Memula Norkariah

Pastu Irma

Pastu Anding
Bila nampak Anding nie terus teringat kat Nor
mcm package la pulak :)

Pastu Julia Zzgggeerrr ..
hahhaha tak tau nak sebut

Pastu Cikarooo @ Wawa
tak ingat la nama sebenar dia .. sape ye ??

Sory la tak dapat helo helo awal2 coz eLLy pun dapat ticket last minit ..
al-maklum la ticket VIP gitu ...

TERserempak dng Abg ASMARA masa kat Hotel Lobby perghhh cair beb !! 


 

24 comments:

rasp said...

fullamak...red carpet event gitu...
untung artis2 tu dpt bergambar dgn u ngehehehehe....

nanonano said...

wooohh syokknyehh akak,
daha r dpt tiket free,
vip lak tu...

IdaShah said...

tingginya julia zzggrrr hahaha aku pon tak reti nak sebut

imz said...

wow..bestnyer jumpa artis-artis..yg lastu bukan yana ke..?siti kelembai tu..

eLLy said...

Rasp, wakakakaka lawak la lu sis

eLLy said...

Nano, memang syok tapi semua nye last minit .. tak sempat ai nak gi set rambut tau hehehe :)

eLLy said...

ida, memang tinggi .. pasti halus je org nye.. terasa aku nie besarr sangat :)

eLLy said...

Imz, A'aa siti kelembai .. tapi nama sebenar tak pasti :)

Dee said...

fuh..bestnya...bergambar ngan retis u..hihihi..

nads said...

wah3...bukn main lagi yer...beranugerah skrin yer...

Redbloodsnow said...

whoaaa! akak gi red carpet anugerah skrinnn perhhhh jelesssssssssssssssss!!!

akubiomed said...

Apsal artis-artis yang bergambar bersama tinggi-tinggi? atau ada yang rendang? jangan maer :-)

mummysyafie said...

dear..adik aku pun ada..hihih...

alhamdulilah..norkhiriah menang gak malam tu. suka tengok lakonan dier

sw33tdarling said...

wahhh hebatnya...!! best giler...!!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

eLLy said...

Dee & Nad,
Best memang best .. enjoy betul kami mlm tu :)

eLLy said...

Zie, ko jauh dik if not harus akak heret ko sesama :)

eLLy said...

Mr Biomed,
entah la dorang memang tinggi lain mcm malam tu :) ..

eLLy said...

Nor, Amy :

tu la bila aku pandang dia terus aku teringat kat ko :)

memang best gilerrr ...

IxoR@ said...

Camne akak bole dapat tiket VIP tu ?

jeles ohhhh....

NM02 said...

kelas kau mek... dengki mak nok!!! mencik!!! nasib tak de ngan fahrin.. kalu tidak..... harus mak dengki 100 kali ganda. hahaha

eLLy said...

Ixora, hehehhe ade la .. kekawan kasi :)

eLLy said...

Reena,Fahrin tah kemana hala ...ramai sangat org,
if not harus mak terjah nookkk :)

[z@ck] said...

macam mana boleh dpat tiket VIP? glamour noks

eLLy said...

ade kekawan yg baik hati kasi :)