Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, December 21, 2010

“PILIH THEME BLOG sw33tdarling.com”

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Salam to all,
Hati ku terbuka untuk menyertai pertandingan yg dianjurkan oleh sw33tdarling.com
Syarat 2 penyertaan ialah :-

Vote salah satu theme yang disediakan.
Tulis satu entry di blog masing² dengan tajuk “PILIH THEME BLOG sw33tdarling.com”,
pamer theme pilihan [copy & paste jer] dan jelaskan kenapa korang nak sw33tdarling.com
pilih theme tersebut. Kemudian

  • Tag 3 orang rakan supaya join GA ni
  • Letakkan permenalink entry ada DI SINI [komen box]
  • Tarikh tutup pada 14hb January 2011 sebelum jam 23:59
  • 3x Pemenang akan dipilih dengan cara cabutan bertuah
  • Cabutan akan dilakukan di antara peserta² yang memilih theme paling ramai undian
  • Hadiah Misteri untuk entry yang paling kreatif
Okey mari kita mulakan undian .. Diantara 6 contoh theme di atas,
theme blog yg eLLy  pilih untuk sw33tdarling.com ialah

*****
****
***
**
*
Lady Gr33n
Kenapa eLLy pilih theme ini

eLLy memang berkenan dng header Lady Green, Walaupun di maklumkan
berkemungkinan besar sw33tdarling.com akan make over header sendiri. .

Alasan yg pertama
Secara peribadinye eLLy peminat Hijau dan Biru, blog eLLy warna biru oleh yg demikian
blog sw33tdarling kena la warna Hijau.. wakakkaa ade ciri ciri paksaan di situ.

Alasan yg kedua
Warna di header diatas adelah sangat menarik, ia melambangkan keindahan Alam
yg penuh warna warni, seperti kehidupan kita di alam yg fana ini.

Alasan yg ketiga
Imej seorang wanita yg berkerjaya yg sibuk dng urusan pejabat, tetapi secara tak langsung
masih dapat membahagikan masa untuk berkarya di blog sendiri.

Alasan yg keEmpat
3 column memang menjadi inTren pada blogger2 masa kini, supaya tidak dikatakan
ketinggalan anda digalakan menggunakan 3 column.

Jom TAG, 3 yg bertuah dijemput menyertaii GA ini ialah :-

Nadia [Kedah]
Dee
Ida

Selesai sudah kerja ku.. sekarang terserah pada tuan tanah untuk menilainye
 

17 comments:

NM02 said...

gud luck laling.. *_*

eLLy said...

Reena, tq laling =]

rATu kEBaYA said...

semoga berjaya... nak join tapi tak sempat je nak buat n3..

rasp said...

gud luck sis...
i lum buat lagi nie ayoyoyo...
support kawan gitu kan...

IdaShah said...

tq kerana memilih daku huhuhu
insyallah aku buat klu free

Dee said...

ceh..baru berkira-kira nak buat entry ni..dah kena tag..nti dee buat eh..insyaallah..

Redbloodsnow said...

gud luck akak cyg! :)

eLLy said...

Ratu, emm kebetulan eLLy cuti semalam pasal tu la sempat buat.

Rasp, tq sis

Ida, buat jng tak buat ;]

Dee, kita ada aura pasal tu la i TAG kat you

Zie, tq cyg! ..

sw33tdarling.com said...

thanks sudi join & gud luck!! :)
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

eLLy said...

aMy, tq & insyallah klu dah rezeki tak kemana hehehhe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

wah!!! cantik! moga menang hendaknye

eLLy said...

Hai Siti.. tq

mummysyafie said...

sis rasp pun pilih theme yang sama yang..

eLLy said...

Nor, di mata kami nie yg cantik :)

akubiomed said...

Ingat nak join tak berkesempatan lagi

eLLy said...

En Aku, jom reramai memeriahkan contest ini :)

akubiomed said...

Hmm nampaknya ramai yang berminat LADY GREEN. Harap-harap undian pun theme ini tertinggi.

Bila warna hijau teringat pada Ziana Zain ketika tema kahwin dia warna hujau.

Agak-agak Ziana Zain ada baca komen saya ini.Hee..hee