Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, December 10, 2010

Bila nak kaya klu camni ..

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

arghhh tension .. my churp chrup sentiasa akan notify as error ..
setiap kali eLLy nak share iklan from churp churp ..
klu selalu cam nie CAMNO eLLy NAK KAYA ??
help help help !!


 

12 comments:

mummysyafie said...

aku lagi tak reti nak berchurp charp ni dear

rasp said...

tak leh help sbb tak reti...

imz said...

yeke..im tak pernah lagi la jd cm ni..try tgk setting ke hape ke..i pun tak berapa tau jgk

imz said...

try2 byk kali tgk...kot2 ok kot..

Mariana said...

xreti yg tu
nuffnang je penah install

NM02 said...

adeii.. tak dapek nak tolong sebab takde benda alah ni. adussssss... cian elly..

sw33tdarling.com said...

aiyooo lagi parah penyakit elly ni... adoiii tak tahu nak tolong.. tolong jerit jer boleh...

helpp hellppp helppppp

IdaShah said...

antar email kat admind churp2. citerkan problem mu itew

eLLy said...

Nor, Rasp, Imz, mariana, reena :-

Emm cian aiii :( tak pe kita cuba dan cuba lagiiii ....

eLLy said...

Amy, oh terima kasih sungguh lantang suaramu itu ;p help helpppp


Ida, antar email .. okey good idea
tq. tapi camno nak cerita yaa..

IxoR@ said...

akak dah ingat password churp churp??

ha.. leh la kita main twitter jom!

eLLy said...

ixora :) dah ingat akhirnye ...
jom bertwett "ct_eLLy"