Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, December 15, 2010

Berdebar jantung ku

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Morning guys .. nak share cikit nie, semalam masa eLLy wat BW
eLLy baca n3 yg dipublish kan oleh cik IDA.
klu tak clear pls CLIK HERE
Ya berdebar jantung ku bila membaca nye .. SCARY wehhh
"Ya Allah ya Tuhan ku kau lindungi lah hamba mu ni"
Aku jadi takut bila memikirkannya ..

Tapi uolls jng risau coz MyLuv masih setia dng eLLy .. insyallah

P/s: Ida i hope u tak kisah aku share story ko kat cini

 

14 comments:

imz said...

tula kan...mcm2 la jadi..itu tak kena ini tak kena...

eLLy said...

Imz, manusia yg tak pernah berpuas hati dng ape yg ada ..

IdaShah said...

elly ko bertuah...cik mat seorang yg setia..

jom kita lempang berjemaah laki kwn aku tu huhuhu

NM02 said...

adoi... mmg seram la kesah ni. minta la dijauhkan dari kami.

rATu kEBaYA said...

auhai.. macam2 perkara terjadi.. ada anak pun ada alasan.. takder anak pun bertambah kuat alasannya..

eLLy said...

iDa, Ameenn .. tapi esok lusa kita tak tau kan ;(

eLLy said...

Reena & Ratu,
takuzzz takuzzz .. klu hati dah tak suka ade2 je alasan nye :(

mummysyafie said...

sabar yang..tak semua orang laki macam tu. perkahwinan ada dasar sayang dan mencintai seseorang. zuriat pula isu kedua..

kalau seseorang lelaki sangup sehidup semati dengan kita, zuriat bukan isu penting. sekarang banyak cara

ataupun..takperlu cerai kan isteri demi nak kawen lain..

tapi ur laling takkan buat camtu. aku doakan korang bahagia...insyallah ada rezeki esok kembar ko dapat yang..

eLLy said...

Nor, tq laling .. aku cuma manusia biasa punya rasa takut dan gentar bila memikirkan tentang kelemahan diri :[

Klu di izinkan oleh NYA kembar 3 pun aku terima ;)

cik senah said...

seeloknya sebelum kawain g check dulu. nak elak dari bnda2 buruk macam ni jadi.

eLLy said...

boleh ke Cik Senah .. good idea,
tapi sebaiknye kita kita kena redo' dng ketentuan ilahi.

lysa said...

jgn rsau akak. ade je rezeki tuh. cuma lmbt ng cpt je. lysa doakan akak ek!!

eLLy said...

Iysa, insyallah ;] akak setia menunggu. ko tolong doa2 kan ye ..

sw33tdarling.com said...

benda2 macam ni kadang2 alasan orang lelaki jer.. bila dah gilakan orang, apa sahaja kelemahan si isteri diorang akan guna... selagi sayang, kentut pun bau wangiii...

but hopefully kita semua dilindungi Allah yaaa sayunkkk
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG