Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, December 6, 2010

Jumpa Wawan

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

eLLy berjumpa dng si Wawan yg tomellll ...
sebenarnye Wawan ikut mummy, daddy & abang nye ku KLIM @ PWTC last saturday
dah alang kepalang dorang kat citu si Nor pun bawak la dorang berjumpa eLLy kat The Mall

Kebetulan masa tu eLLy habis duty at 4pm, soo memang cantikk la ..
Kami berdating kat The Chiken rice shoppp.. bukan sekadar nasi ayam .. kokokokk

Dua beradik nie memang active, kira serasi bersama gitu ..
and eLLy rasa dorang tak takut dng eLLy ;)

uolls nak tahu si wawan nie soo sweett  bila eLLy ckp tangan auntie  sakit la..
wawan terus datang picitkan .. walaupun tak sampai 5min ;)

tengok abang buat muka notty, ohh rambut abang pacak wa ckp lu..
Si Wawan pulak control macho' masa nie..

Si tomel Wawan yg sangat hyper active dan sangat suka membuli si Abang,
tapi mereka juga sangat sayang menyangi diantara satu sama lain

Abang & Wawan nanti kita jumpa lagi okey !! .. muah muah muah !!


Hahaha nama Wawan harus la PINK coz dia kan peminat tegar warna PINK
 

16 comments:

imz said...

bila kah kita akn berjumpa plak kan puan elly..hehe

rasp said...

i plak nak majuk laaa..SENTAP!

tapi wawan memang chomel kan sis :)

IdaShah said...

berdating ngan 2 org jejaka hensem dlm satu masa..

rATu kEBaYA said...

best ye dating..

mummysyafie said...

yarabi yang..aktive dier sampai tertumpah air. sori erkk..anak² aku ni nakal sikit. len kali jumpa harus aku bawak rotan.

nx time harus jumpa ko lagi yang..wawan pun dah suka benor ngan kau..siap picit tangan lagi tu

sw33tdarling.com said...

iskk lama rasanya tak makan kat chicken rice shop tuu...

eLLy said...

imz, jom jom ... sebelum ko bersalin, why not kan ;]

eLLy said...

Rasp, eh you mana boleh sentap ... Nor gi pujuk i ..
you belum lagi pujuk i ..
so 0-0 okey ;]

eLLy said...

Ida, hehehhe hebatkan aku ;]

eLLy said...

Ratu Aisyah, memang best ..
jom dating ;]

eLLy said...

Nor, hahahhah tak payah la sampai bawak rotan .. biasa la budak kecil, aku no hal punyee.

Yang thanks ye belanja aku makan ari tu ;}

eLLy said...

Amy, sila kunjungi di kedai yg berdekatan ye ;]

Redbloodsnow said...

WAHHHH DH DATING NGAN KAK NOR EA KAK ELLY...BEST KAN DIA. SHE'S SOO PRETTY! I LOVE HER SKIN. SOOO HALUS MULUS GITTEWS :)

eLLy said...

ZIe, yeszaaa.. very the putih gebu gittews ;P

Dee said...

jeles ok!! tp kan..dee suka mkn kt restoran nasi ayam apa eh..nama dia..yg sabahan tu sis..kt level ground the mall..sebelah pizza hut tu..rafflesia chicken hut..ha..kt situ sedap kan..

eLLy said...

Dee.. oyeeyeye .. chiken hut kot nama restoran tu... jng la jeles jom kita plan wat perjumpaan kat mana mana jom ..