Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, December 1, 2010

Vantage lagi !!

Minggu Ke5 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Mesti korang bosan coz eLLy tak habis2 update pasal VANTAGE ;)
Maaf kan dakuuuu... sedap tak suara ai .. saje je nak share Hobi terbaru ku ini,
Mana la tau kot kot korang pun mempunyai Hobi sama mcm eLLy.

Meh eLLy tepek satu lagi koleksi ku.. tapi yang nie tak payah la teka coz
bila tengok kotak mesti uolls dah dapat jawapan nye ;)
eLLy mempersembahkan .. jeng jeng jeng
*****
****
***
**
*
Cermin oh cermin siapa kah wanita yg paling montel, cantik, gebu, bijak ,comel
dan bak kata orang zaman sekarang terbaik dari ladang ;-)

From this n3, and this n3, eLLy aje je tak nak tunjuk gambar penuh
coz eLLy belum susun cantik2 lagi .. lagi pun ade 2 item belum dapat :)
tunggu ye bila semua dah dapat nanti eLLy buat pameran' kat cini .. sabaq noo ;-)


Hari nie dah 1st Dec, xmas dah dekat pasal tu eLLy pakai frame Christmas ;)
1 Malaysia maa..


10 comments:

NM02 said...

pinjam nak wat makan mlm ni bleh? hehehe

rasp said...

wah dah jadik kolektor vantage ek...
tak sabaq nak tengok the full collection...
kalo i beli satu utk pujuk u,
u trima tak :)

IdaShah said...

cantek..english style

Dee said...

fuh..mesti byk koleksi yg cantik2..

eLLy said...

Reena, i tak beli pinggan mangkok hehehe i beli yg merapu rapu punye ;)

eLLy said...

Rasp, itu la sis.. i dah terjebak pulak ;p

eLLy said...

Ida & Dee
cantik memang cantik tapi klu nak beli semua buat koleksi memang tak mampu ;p

mummysyafie said...

fuh..vantage ni mmg cantik kan. mesti ko dah byk simpan koleksi camni

eLLy said...

Nor, alah cikit je tak de la banyak sangat ;p

eLLy said...

Rasp, sis klu you beli satu untuk pujuk ai harus la i terimaa ;p