Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, December 24, 2010

Dihari persandingan nya

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Wah tajuk mcm lagu kat karaokey la pulak..

Salam pagi jumaat semua, dah ketandusan idea nak update cite ape,
korek2 gambar pc eh ade satu cite tertinggal la .. cerita last friday.
emm okey la tu ari nie pun jumaat jugak .. kira cerita seminggu yg lepas.

Last friday eLLy ikut MyLuv gi wedding dinner kat dewan area ampang hilir.
Majlis perkahwinan kawan tempat kerja lama dia.

MOHAMMED FEZRIL & NUR FARAH AINA McKENZIE
yep pengantin perempuan tu saudara baru'

Ini pulak pengantin lama
Sama cantik sama BULAT

18 comments:

imz said...

aku berkenan tol tgk pic yg kedua tu...mcm pengantin baru wooo...

IdaShah said...

pelamain skrg nie cantik2 rasa nak bersanding sekali lagi

ct_nurmarlissaa said...

huhuhuhu..mmg..Cun pun pengantin kedua tuee......Comei2x

eLLy said...

Imz, hehehe Pengantin yg sentiasa baru :)

yg ko perasan tak aku ade TAG ko buat GA :))

eLLy said...

Ida, kan kan kan pelamin skarang nie cun melecun ..

eLLy said...

Mar, hehhehe tq tq tomey sokmo!!

nads said...

uih..lawa pelamin dia...pengantin lame pun comel ok...

eLLy said...

Nad, lawa kan pelamin :)
hehehhe pengantin lama tu maintent :)

Dee said...

lawanya pelamin dan pengantin tu elly..pengantin lama tu pun masih lawa :)

eLLy said...

Dee, hehhehe cantik kan pengantin lama tu.. eh Pelamin tu ... wakkakakaka

rasp said...

pengantin lama tu tetap berseri...
yg penting walopun lama tapi loving cam baru semalam je nikah kannnn ;)

mummysyafie said...

dear, yang pengantin lama tu sama cantik sama padan la..still berseri² lagi muka nya

eLLy said...

Rasp, hehehe itu SERI' coz perut kenyang tu sis

eLLy said...

Nor, itu dulu skarang dah sama Bulat .. hehehhe

akubiomed said...

Err gambar bawah berseri-seri macam pengantin baru da :-)

eLLy said...

En. Biomed.. hehehe tq :-)

Redbloodsnow said...

lawa weh pelamin dia! perghh!

eLLy said...

Zie, cantik kan kan kan :)