Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, December 23, 2010

Sudah ku temui

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Merujuk kepada pekara di atas, dengan sukacitanya eLLy akan memaklumkan
pengganti Tijah telah ku temui. Nama insan yg bertuah itu ialah RO.
RO adelah kenalan si Tijah, pasal tu eLLy berani  ambik.

Setakat hari ini [dah 2x dia dtg mengemas] perkhimatan yg diberikan bagus eLLy suka
dari 5 eLLy kasi *** Bintang. okey la tu *** bintang coz bab iron baju dia belum lulus lagi
masih ade kekurangan di situ.
Body masih bergetah lagi nie hati2 Pn eLLy
opss jng pikir yg bukan2 tak baik.. dosa
 

8 comments:

nanonano said...

oowhh kak bley pesan kat dia
jgn pakai sepsi2 sgt tao..
hehehe

eLLy said...

Nano, emm camno nak pesan ye .. takut terkecil hati pulak emmm

imz said...

wah..dh ada pengganti ek...takpe..bab iron tu lama2 ok latu..ke dia tak pernah iron bju kot..heheh

rATu kEBaYA said...

oklah tu dah ada penganti... senang ye

sw33tdarling.com said...

masa maid saya memula keje dulu, dia kuar mandi kemban ajer, so saya kasi dia kain batik.. saya ckp kat dia, tak elok kalau tuan nampak awak dlm keadaan macam tu...

skang ni dia akan kemban ngan kain batik dan letak tuala atas bahu tiapkali nak mandi tak kira hubby ada ke tak kat umah

so ckp ler elok2, tak bagus kalau suami kita tgk..

rasp said...

lega dah ada pengganti ye sis...
leh rilek2 skit sambil 'memerhati' :)

eLLy said...

iMZ, Maybe la tapi risau gak takut tetiba berlobang baju aku pulak



Ratu, senang la cikit .. coz dia datang sebulan 2 kali ajo :)

eLLy said...

Amy, okey nanti saya usahakan..
tapi buat masa nie pakaian dia masih boleh dimaafkan lagi .. seluar paras lutut + t shirt


Rasp, yeszaaa harus diperhatikan..
& eLLy akan pastikan dia datang mengemas semasa i ade kat umah :)