Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, December 21, 2010

Tumpang Suka happy BANGGA !!

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Saya sungguh kecewa pabila pasangan kesukaan ku tidah berjaya menjadi juara :(
Buat pasangan Ariz maaf anda tidak berjaya "maybe sebab uolls cakap klu uolls menang
uolls nak berhenti jadi tentera  itu yg org tak nak vote uolls kot"

Buat Pasangan Razif Tahniahh .. walaupun uolls dah hujung hujung baru nak pick up
tapi malam sabtu yg lepas uolls dah berjaya melakukan persembahan yg hebat!!
PASANGAN Razif dan Alia menang hadiah kondo RM350,000

Tak lupa juga satu lagi berita gembira, MALAYSIA layak masuk ke FINAL !!
yehhh caiyok caiyok !!
picture ehsan abe Google

Eh sejak bila pulak aku minat bola nie ;] layan je laaa ..

 

18 comments:

nanonano said...

bertuah gler pasangan yg emnang tu kan,
dpt kondo siap msuk bsh kaki je..
wuuuuu bapok besnyehh!!

imz said...

layan bola sabtu ni..final pertama..hehehe

rasp said...

syioknya nari2 menang dpt condo...
jom poco2 :D

sw33tdarling.com said...

2-2 pun saya tak tengok...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

NM02 said...

suker razif menang.. tapi knp yg lelain tu dengki ngan dia ek??

Dee said...

pasangan ariz tu wife dia lawakan..mcm dynas..hehehe..

apapun tahniah buat pasangan razif n team malaysia..

eLLy said...

Nano, hehhe best kan jom kita join Mari menari next year =]

eLLy said...

Imz, insyallah .. Malaysia Boleh !!

eLLy said...

Rasp, Poco2?? hehehe jom kita join Mari menari next year, mcm2 tarian boleh buat =]

eLLy said...

Amy, ape da dua2 pun ko tak tengok.. abeh ko tengok cite ape??

eLLy said...

Reena, emm entah la masaalah dalaman kot .. i pun perasan jugak semua pelok pasangan ariz .. dng pasangan razif dorang wat tak tau je..

eLLy said...

Dee, ingat you nak cakap lawa mcm ai .. hehehehe

MY HEART said...

Lumayan gile hadiah dia kan.. kalaulah saya ni pandai menari memang dah join dah tapi nak buat camne.. kaki bangku ahaks!!

eLLy said...

Annie, same la kita kakitangan bangku ;)

mummysyafie said...

aku mmg suka pasangan razif ni dari awal lagi yang...

agak² tahun depan kiter masuk leh tak?

eLLy said...

Nor, Jom ta pi laki kita nie larat ke nak angkat & labung kita? kahkahkah...

akubiomed said...

Tak sabar menanti skuad bola sepak Malaysia mengalahkan Indonesia

eLLy said...

En Aku, Malaysia Boleh !!!