Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, December 17, 2010

Mcm tak berbaloi je =)

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Heheehe sekarang nie bersemangat gi gym ..
Kayuh kayuh bagai nak rakkkk ..
tapi lepas tu

=) senyum je la =)
tapi nie i share with MyLuv ~Sila la percaya~



Ari nie ponteng tak gi Gym coz malam karang nak attn wedding dinner *_*
 

14 comments:

imz said...

adui....displin elly...displin..!!...dont makan2 makanan tu lagiks...caiyookkk...!!..tp aku plak mcm berselera tgk makanan ko tuh...hehehe

rasp said...

pics 1st tu dah perfect dah...
baru nak bagi markah penuh...
tengok next pics kena deduct markah hahahahaha...

eLLy said...

Imz, alamak mak buyung narah laa .. takuzzzz

psst nak ke? nak nak hehehhe

eLLy said...

Rasp,
Wakakaa.. sabar je la =)
memang susah nak dapat markah penuh kan..

IdaShah said...

kasi balance tu hahaha

Dee said...

gym ko kt mana elly..kalo dkt leh aku join skali..hehehe..

eLLy said...

Ida, hehhee kalori yg keluar harus di tambahkan balik ;p

eLLy said...

Dee, kat tempat ai kerja nie .. mai la join skali .. lagi ramai lagi meriah

sw33tdarling.com said...

uuh kalau tak pergi gym, lagi parah..!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

eLLy said...

Amy, tau tak pe =]
at least something than nothing. hehhehehehe

akubiomed said...

Tak padan kalau dah exercise bagai nak rak lepas makan tak berdiet sama ceritanya :-)

eLLy said...

wakakakaka nafsu makan ku memang susah nak control =]

IxoR@ said...

kak... nafsu kak... susah kalau tak dikawal...

huhuhu...

aku pun gitu kak... ngeee ngeee....

eLLy said...

ixora, emm samala la kita.. boleh duduk satu kapal ;]