Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, December 9, 2010

Degil !!

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Suami saya nie dah dekat 2 minggu tak sihat,
Hari tu demam sampai menggigil satu badan, i gak yg tukang pelok
bila demam dah kebah, skarang nie batuk2 pulak non stop
batok sampai nak tidur malam pun tak lena.
setelah dibebelkan berhari hari baru la dia nak ke klinik!

Adoii Cik Mat oii klu you sakit, i gak yg kena jaga U
bukan nye staff kat tempat kerja tu!!
Oleh itu sayangila isteri anda ;)

 

12 comments:

imz said...

yezza..sayangi isteri anda..i sokong...harap dia cepat sihat..leh ujung minggu ni ko g jalan-jalan kan..hehehe...motip utama...

UnGu VioLet said...

hehe... lawakla akak nie..

eLLy said...

Imz, hehehhe itu lah mptip utama ku ;]

eLLy said...

Mar, hehehe sekali sekala bebelan dlm jenaka ;]

NM02 said...

moga cepat sembuh. elly peluk kuat skit tau. hehehehe

eLLy said...

Reena, okey i will .. hehhehe

sw33tdarling.com said...

takut nak jumpa doktor ke takut doktor ngorat CIk Mat...? hehehehehe

eLLy said...

aMy, hahahaa takut kena cucuk montot ;]

mummysyafie said...

dah sihat ke yang? sian dier..ko kena jaga diar elok2 yang..supaya cepat sembuh

Redbloodsnow said...

haha....hubby akak sebijik kedegilannya cam zie. sgt payah wooo nk gi kinik..kihkihkih :P

hope he recover soon :)

eLLy said...

nOr, hehehe dah okey la cikit tapi still batuk2 lagi

eLLy said...

Zie, emm insyallah .. ameen