Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, December 29, 2010

Ibu mengandung & Mereka Popular

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Nak tanye cikit nie .. korang perasan tak kat side bar sebelah kanan tu ade kategori
"Ibu mengandung"
Katageri ini memang la khas untuk Ibu mengandung ..
Soo sesiapa yg mengandung sila la maklum kat eLLy ye :)

Yang nie pulak kategori Mereka Glamor.. katagori ini khas untuk mereka mereka
yg mempunyai FOLLOWER 300 ke atas, bukan senang nak dapat  Follower reramai ..
mereka nie hebat kan tak mcm ai hehehhehe 
klu ade yg eLLy terlepas pandang tu sila maklumkan kat eLLy okey!!

MOTIF :-
* eLLy akan melawat Ibu mengandung dulu, beri laluan pada org yg lemah .. hehhehe

* Pastu eLLy akan terjah 'Mereka Glamor' coz dorang nie rajin update
   kekadang 3,4 n3 per day

* Pastu eLLy akan terjah yg bawah2..
   Jangan kuatir.. Tiada unsur pilih kasih disini semua eLLy terjah..
   Betul percayalah .. klu tetiba eLLy hilang.. tu tanda nye BUSY la tu 

Ade sesipa yg nak complain yg eLLy tak sampai kat blog uolls ...
mesti tak de kan ... ade ke ada ada?? tak de kan

eLLy mengamalkan konsep 2 way communication..
"U Come i  came" ... hehhehe mcm i jump U jump mengarut sudah

 

18 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah wah wah elly

takpe...tu kira rezeki jugak buat ibu2 yg mengandung..he he he.....hari2 dpt lawatan khas dari elly

comel arr elephant kat atas tu...

IdaShah said...

bagus konsep ko neh..suka2

rasp said...

sungguh sistematik u nie sis...gud gud...
i try to terjah sebanyak mana blog yg berupdate,
tapi kalo busy...adehhh...tak leh bikin2 apa2 laaa...

marinahunny said...

hhuhuhu bijak2..

eLLy said...

Hai Zanna, hehhehe lawatan sambil belajar gitu :))

eLLy said...

Ida, konsep sama rata .. sama sama happy :)

eLLy said...

Rasp, mudah cikit wat camne .. hopefully takde yg tertinggal :))

eLLy said...

Marina, minumla susu eveready setiap hari .. wakakkakaa

[z@ck] said...

wah..ada kategori gadis hot tak? sila masukkan saya dalam kategori tu! =P

rATu kEBaYA said...

tak nak complein.. sbb selalu sy yg lambat terjah ke blog elly... huhuhu..

lysa said...

hihihi. lawak la akak nehh

eLLy said...

z@ck, boleh di pertimbangkan :)


Ratu, hehhehe kekadang i pun lambat gak ke sana :)

Iysa :D cari makan ..
hehehhe tetiba

imz said...

bagus..bagus..jgn pilih kasih...lepas bulan 1 aku tak ngandung dh..dh masuk list lain dh...hehehe

eLLy said...

Imz, hehehhe tak pe lepas pantang klu ko nak ko boleh masuk balik dlm list tu :D

mummysyafie said...

teratur nya ko yang..nor kat kategori mana plak?

apa pun..blog ko harus nor terjah...

sw33tdarling said...

come come comee.. ehh kann kann kannn...! kena ada 2way comm baru laa ceria blog ni...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

akubiomed said...

Aiseh takde chance sebab isteri baru deliver baby :-)

IxoR@ said...

akak doakan sy mengandung pleaseee!

hehehehe....