Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, December 30, 2010

Harimau Malaya ...

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

 
Hipp hiipp hooreeyy... Setelah 2-3 hari baca dan dengar mcm2 cerita
di internet & Radio .. Akhirnyaaaa ..
Alhamdullilah akhirnya kita Menang !!
jom nyanyi ramai ramai

" OLE 2x...OLE2x...
BERJUANGLAH .. PAHLAWANKU..
SATU KANLAH TEKAD SEMANGATMU..
KAMI RELA KORBAN NYAWA
DEMI NEGARA YANG TERCINTA
...OLE 2x.. OLE2x.."

 Jng di kejutkan Harimau yg tengah tidur .. auuummmm ... grrr
Dan yg paling paling best eSok CUTIIIIIIII
Yahooooo ... dot ... com yahoo.com? gilo

 Mungkin kah K. Rajagobal akan dapat title DATO ??

eLLy tak sempat tengok live coz sebok cari gift kat Mall :)
tapi semangat nak menang tu tetap ade :)


8 comments:

sw33tdarling said...

yeaaaaaayy cutiiii!!
memang semangat semalam nengok, sms kat hubby, beli dinner siap2 sebab saya malas masak... kah kah kah
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

IdaShah said...

tahniah pd pasukan malaysia. komfem dpt dato..berbaloi-baloi

Mariana said...

besh besh...coti straight 3 hari...heaven

rasp said...

suspen tul game semalam...
mmg terbaeekkk lah pemain2 team Malaysia...syabas...
and bertambah sronots bila esok cuti ngehehehe..

Redbloodsnow said...

yiipeee! malaysia tanah tumpah darahkuuuuu..hehe. ermmayb kot raja gopal dpt DATO'

eLLy said...

Amy, Amboii dah cotii pun tak masak.. hehehehe sama la kita :)

Ida, emmm berbaloi baloi :)

Mariana,Hehehhe best kan :)

Rasp, memang terbaikk !!

Zie, tapi dia kan dah pangkat RAJA hehehehe

The Bee And The White Roses said...

sy suka awak FAHMI! ahaha..=)))

eLLy said...

BEE, Saya pun suka :)