Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, December 3, 2010

A to Z

Minggu Ke5 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Jom kita belajar ABC murid murid ..

eLLy kena buat satu task yg nampak senang tapi sungguh menjemukan @ membosankan
okey, meh nak stori cikit .. i kena go thru all the contract rate yg ade kat system.
ALL means A to Z.. bukan cikit2 okey ade la beratus or beribu Co' list kat sys nie!
yg mana contract yg dah tamat harus la di cxl dari sys .. arghhh berpinau mata ku
Setakat petang ini baru A'
Klu satu hari satu huruf, hujung tahun nie habis gak kan
emmm pelan pelan kayuh

 

12 comments:

Dee said...

hujung tahun? perggghhh...selamat mendelete..

marinahunny said...

selamat semuanya kak elly..hahahaha

eLLy said...

DEE & MARINA,

Tq .. dah berpinau mata ku ;p

rasp said...

pakai spek baru kurang skit berpinau kot hehehehe..
slow & steady babeh...

imz said...

pinau mata tu...tak pe...caiyokkk..

eLLy said...

Rasp, spek baru tu belum officialy pakai lagik ;p


Imz.. pinau pinau

sw33tdarling said...

tak senang macam nyanyi lagi ABC.... hehehe

eLLy said...

Amy betul tu ... klu menyanyi ABC kacang je kan ...

mummysyafie said...

ada hurub B sampai Z yang harus ko tengok yang..berpinar la tengok satu²

eLLy said...

Nor memang pun .. tak habis habis lagi nie...

Redbloodsnow said...

TERINGAT LAH\K ZIE NGAN IKLAN MEMBACA YG CUCU NGAN ATOK TUH...HEHE

eLLy said...

Zie, wakakakakak lawak ko .. budi bahasa budaya kitaaaaa ;]