Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, December 3, 2010

Cinta Sempurna

Minggu Ke5 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Salam Pagi Jumaat semua .. eLLy baru perasan ade cite BEST kat Astro Oasis
Pagi2 jumaat nie mood muslimah la pulak ye ;)


Drama Cinta sempurna nie mulai ditayangkan pada 17 Ogos 2009, (info frm google)
2009 tu.. camne eLLy boleh tak perasan kewujudkan drama nie?
nampak sangat jarang bukak Astro Oasis ;p

eLLy baru dapat tengok drama nie hari sabtu yg lepas.
Keseluruhan episod akan disiar semula secara marathon pada hari Sabtu.
actual time tak pasti coz eLLy perasan pun dlm kul 2pm cam tu.
(not sure hari ahad ade ke tidak) sorry tak dapat nak share full info,
if uolls tau pls advise okey .. eLLy memang dah terjatuh cinta kat drama nie.

psst dorang nie pun konon2 BLOGGER gak tau!


 

10 comments:

IdaShah said...

aku pon tak perasan citer nie penah tgk ker tak..

aku lagi lah jarang bukak astro lbh byk tgk tv3. khyara jer selalu bukak astro tgk katun

sw33tdarling.com said...

iskkk mmg jarang ler nonton astro walaupun terpacak jer astro kat umah tuu....

nads said...

cerita blogger2 ke?hehe..naktengok..tp xnyempat la kak...

eLLy said...

ida,Amy ..
aku selalu layan astro tapi Oasis jarang bukak ;)

eMmm klu camtu, korang pun tak dapat membantu :(


Nad,
Ade la kait mengait cikit ...
akak pun tengok weekend ajoo

rasp said...

i pun jarang tgk oasis tu sis...

eLLy said...

Rasp, hehehhe same la kita .. tapi klu bab hiburan tu laju je kan ;p

imz said...

citer baru la nie ek...aku pun jarang tgk citer2 kt astro ni...selalu kt tv3 jer..

eLLy said...

IMZ, Bukan cite baru .. cite lama tapi baru di ulang semula ;p

Mrs.Sheikh said...

cinta sempurna
ingatkan indon. tu sebab tak layan.
bile tgk kat info la kan..
hahah sungguh la ada serappp muslim tuuu

eLLy said...

HUsan, ngape ko tak layan citi indok ke? apeee daaa ;p
Serappp muslim ko tu jadi herooo tau ;)