Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, December 28, 2010

Bukan DARA !!

Dibulan ke2 bermulanye DUA/TWO n3 per day!!

Amboi tajuk 18sx tu ..
Al kisah Last Sunday MyLuv Calling2 kata nak gi tengok wayang,
eLLy onn je la .. so eLLy booked cite Aku masih dara' ghupe2 nye eLLy salah tekan la
eLLy tertekan cite Janin *errrkkk tajuk dah seram* masa collect ticket memang nak tukar
ke AMD tapi malang nye cite tu cuma ade kul 920malam .. emm malas nak melangok kat
KLCC lama.. MyLuv pulak memang suka tengok cite yg seram2 nie..
redah je la eLLy gi layan cite JANIN
Memula cuak juak.. dah pertengahan eLLy redo je la ..
bagi eLLy yg Penakut nie cite nie agak seram la jugak .. tak nak ulas lebih2 coz
masa dok taip nie pun mcm terbayang bayang je ...

Cara2 mengatasi takut ketika menonton cite seram :-
1. Pastikan hujung jari anda dan hujung tudung / shawl anda bersatu
2.Angkat 30 darjah pabila cerita itu menunjukan waktu malam 
3.Angkat 45 darjah pabila mendengar bunyi2 yg mengerunkan
4. Angkat 99 darjah pabila *** menjelma


Jangan biarkan hidup anda di selebungii misteri ..


12 comments:

sw33tdarling said...

tgk preview Janin masa nak tunggu Kak Limah onshow... macam best jer Eja berlakon...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

rasp said...

kalo i lah sis...
sanggup tak masuk panggung...
tiket burn pun tak pe...
i redha...sbb i ratu penakut ooooo

eLLy said...

Amy, cite tu okey la, eja blakon jadi ibu yg lembut je perwatakan nye :)

imz said...

ni btol2 takut ni ko..tak pe..kira ada bran skit jgkla g tgk citer tu...

eLLy said...

Rasp, klu nak di ikutkan memang nat at camtu .. tapi MyLuv pulak nak sangat tengok :[

eLLy said...

imz, aku berani2 takut je nie .. hehheehe

IdaShah said...

hahaha tips yg berguna.aku sedih coz tgk sutera tikam anak hantu tu

mummysyafie said...

yang ke :-

5. tidur terus kalau dah takut sangat

eLLy said...

Ida, masa tu aku pun cedih jugak .. first time aku tengok cite antu yg sedih hehhehe

eLLy said...

Nor, hehehhehe boleh diguna pakai jugak tu .. bijak bijak

psst pernah buat ke ;p

[z@ck] said...

i was expecting more from Janin.

eLLy said...

Me too hehehhe :)