Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, March 7, 2011

20 sen pun sangat berharga okey..

Selamat tengah hari kawan2 dah lunch ke belum? Ooo sedang menjamu selera sambil
berBW bagus2 eLLy pun selalau buat camtu.

Wokeh sambil sambil berBW to eLLy nak berkempen sikit nie..
bukan kenpen pilihan raya ye kawan2 .. tapi eLLy nak berkempen pasal Churp Churp
orang lain dah kaya raya dng Churp Churp eLLy baru sebuk nak berkempan!!
korang nak tengok hasil eLLy setakat ini ..
VVVVV
VVVV
VVV
VV
V
 20 sen.. ye sila gelak kuat kuat !!!
oh nak gelak guling guling pun boleh!!

Sila jng salah kan Churp Churp ye sebenarnye eLLy yg tak pandai berkempen!
tapi kini tidak lagi .. Insyallah jumlah my earned pasti akan berubah .. Aminn

kepada yg belum berdaftar sila layari di sini

Bersyukurlah dng ape yg ade.. klu tak cukup 20sen tak lepas nak masuk tandas okey!!


24 comments:

wahida said...

oklah tu, ada gak 2 posen...aku ni langsung x de acc twitter...hahaha!!!

Kyra said...

OK LA TU dapat gak 2 kupang..eh bkn skarang masok toilet kena 3 kupang ka..hehehehe..nmway dah komen baru nak bagi slam..as salam elly..salam perkenalan dari ceq..ekeceli ceq baru ja nak berbeloq ni..ok i folo uuuuu

Dee said...

belanja aku makan eskrem pun lepas ni..

sw33tdarling said...

okeh laa tu.. sikit2 lama2 jadi bukit... better than nothing kannn

rATu kEBaYA said...

oklah tu ada peningkatan.. aku ni pun baru merangkak ke rm 0.80 hehehe

IdaShah said...

ok lah tu...aku pulakss dah malas layan churp2 hehehe...

eLLy said...

Wahida, ko tak pe tak de twitter pun tak kisah coz nuffnang ko melatop letop :)

eLLy said...

Hai Kyra, welcome to my blog & welcome to blogger world :)

betul tu masuk toilet pun paling kurang 3 kupang ;p

eLLy said...

Dee,
A'aa ice cream malaysia pun lepas kan

eLLy said...

Amy, betul tu .. sikit2 lama2 jadi bukit ;p Pandai ko ambil hati aku.. muahhh

eLLy said...

Ratu, tahniah! kira ko lebih hebat dari aku.. tungguuu nanti aku potong ko ye

NM02 said...

takde 20 sen tak cukup 100 elly oiit. hehehe...

oo.. mu cakap aku edit air liuq eh.. aku gelak sambil nak tekeluaq air liuq ada la..

ahaksssss

eLLy said...

Ida, aku pun memula mcm blurr je pasal churp2 nie.. tapi bila dah dapat 20sen terus berkobar kobar wakakakakaka

eLLy said...

Rena, wakakakkakaka aku teka je ;p tapi mesti betul kan.. huahuahua

rasp said...

sayalah antara manusia yg lum daftar...
"20 sen" tu leh upah simpan rohsia tau..
cam citer p.ramlee hahahaha...

Lagenda said...

20 sen tu pun leh beli askrem malaysia apa..hiks

eLLy said...

Rasp, wakakaka betulx3
duaaaaaa puluhhh sennnn....

eLLy said...

Mak, a'aa tapi perisa jagung la klu perisa milo mahal sikit ;p

Redbloodsnow said...

hehe...ckit² lama² jd bukit kak. janji rajin berkempen...

eLLy said...

Zie, Baiklah akak ikut nasihat kamu :)

mummysyafie said...

aku takde pla churp² ni..tak reti nak daftar. ko ada twitter ke yang? folo aku yang..marina morshidi

akubiomed said...

Biar sikit-sikit lama jadi bukit. Nanti bila sudah ada trafik naik lagi lah tuh :-)

eLLy said...

Nor, aku pun baru je nak berjinak jinak.. okey nanti aku flw ko kat twitter pulak ;p

eLLy said...

Akubiomed, insyallah suatu hari nanti ...