Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, March 28, 2011

Spa

yuhuuu.. uolls gaji dah keluar kebelum? wah sebok nak tanya pasal gaji orang pulak kan ;p
sedangkan gaji sendiri belum masuk :( sob sob memang sedih weh klu kerja swasta nie..
klu ade 38 hari 38hb la baru gaji keluar :(

pada yg dah dapat gaji tu boleh la ke SPA
Seronok nye klu dapat mandi susu kat dlm tab nie
ohhh nikmatnye klu badan ku ini dapat di uli di sini

Best best best  ... yok ke Spa !!! 

12 comments:

nanonano said...

saya suke2 je kuarkan gaji bile2
tp tu la sedeynye
gaji kuar awal
abes awal la..
biase 20hb dha kuarkan :p
huhu patot sedey ke suke gtu??

eLLy said...

Nano, klu akak suke suke .. tapi bila habis awal tu yg buat tak suke tu ;(

rasp said...

ala sis...memula tu i dah planning bulan nie nak gi 'uli' badan...
tapi road tax kete & kete wajib buat major service...
adehhhh kena postpone next month nye bajet....

NeenaAnuar said...

jom2.. neena suke ke SPA! :D

mummysyafie said...

dah dapat gaji..tapi tak done nak ke spa. ni dah macam nak patah je tulang2 blkg wat kerja. :(

eLLy said...

Rasp, hurmm klu dah membabitkan road tax memang wajib la di tunda
;(

eLLy said...

Neena, jom .. kita gi terjah reramai...

eLLy said...

Nor, tak pe tunggu gaji aku keluar pastu kita gi ye ;p

sW33tdARLiNG said...

last pi spa masa nak kawen... kekekeke

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah SPA..i likkkeeee

eLLy said...

Amy, perghhh lama tuu ..

eLLy said...

Eida, me tooo .. jom ke spa ;p