Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 15, 2011

Sorang pun jadi lah

Sekali sekala gi membeli belah sorang sorang pun best gak kan..
tapi yang tak best nye sape nak tolong pegang kan bakul :( 
oh ye eLLy gi beli barang dapur aje bukannye gi shopping beli handbeg, kain baju or
kasut no no no, gi The Mall semata mata nak belu barang dapur je

itu pun terpaksa beli coz stock barang keperluan dah habis.
Last eLLy gi beli stock ari tu [Di sini]. fuhhh lama tu

Antara item yg eLLy rembat : Alicafe/Nescafe/Ajax/Gula dan lain2 lagi tak penuh pun
bakul tu,Total RM 64.90 Mahal betul barang sekarang nie kan.

P/s: Camne la klu keluarga yg ade anak ramai.Tapi setiap anak tu ade rezekinye Insyallah

16 comments:

NM02 said...

bila nak dating kat the mall nih???

Dee said...

wei..jom gi buat facial kt mall sama2 nak? hihihi..

eLLy said...

Reena, anytime beb!!

Dee, kat mana? aku okey je ;)

mummysyafie said...

aku nak ekot buat facial gak..jangan lupa ngan aku taw..siyess perlukan therapy skrg ni

penemuan luar biasa said...

haha... shoping sempat lg take picture ker.. excellent

http://e-saving-solution.blogspot.com/

eLLy said...

Nor, wokeh klu jadi nanti kita roger ;)


PLB, hehee biasa la bila dah jadi blogger bila nak buat n3 mesti kena ade bukti ;p

atty's said...

kty mmg selalu soping sorg2..hihihihi

eLLy said...

atty, klu shopping sorang2 yg kena bayar pun sorang2 :( tak best!

rasp said...

sis, hujung bulan nye shopping...
leh cecah RM300 gak aaa...
anak 4 org kan ...
mcm2 kehendak dorang...

diLL said...

mmg sgt mahal.. rasa amek brg xbyk pn haaa.. tup3.. berapa dah.. uhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

harga barang skrang nie memang semua mahal2 kan...

sw33tdarling said...

keje beli barang2 umah mmg keje laki aku... kadang kalau ada masa, kami pi laa satu family..kalau tak dia beli sorang2 jer.. tau2 jer dah sampai kat umah.. hehehe

eLLy said...

Rasp, $300 banyak tu.. i baru $64 hinggit dah bising ;p

DiLL, $50 sekarang berapa ketul barang je boleh dapat ..

eLLy said...

Eida, kan kan kan MAHAL. itu belum kira susu budak lagi

Amy, selalu kami gi berdua.. tapi laki aku lately nie BUSY!! nyampah ;(
rasa mcm nak claim je ;p

akubiomed said...

Tidak ambil troli. Kan senang kalau guna troli sahaja tidak jadi Hulk akan barang berat-berat

eLLy said...

akubiomed, alal beli sikit je..
malu pulak nak ambik troli ;p