Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, March 17, 2011

Spa

Ari sabtu lepas, ketika orang lain sebok nak ke Matta fair, eLLy pulak sebuk nak ke SPA
Memula plan dng my friend nak ke Dewi Day Spa.Tapi last minit appoiment kena cxl.
coz dia ade hal yg tak dapat di elakan :(

Tapi tak sedih sangat coz eLLy terjah ke Spa lain pulak fuhh gigih okey,
eLLy gi sorang harap maklum ye ALONE!! ala Spa yg berdekatan dng opis je.

Bahan bahan nye ialah .. huhu ini ade la hiasan di Spa ye..
jng korang ingat eLLy gi jumpa Mak esah pulak ye'

Kerusi rotan yg di tempah khas dari Sarawak
Jom kita masuk ruang mengurut

Ade kerusi untuk merehat rehatkan badan, sebelum atau selepas diurut

Wokeh.. sudah kah anda bersedia ....
Sila buka ape yg patut dan baring di situ diam diam
Auchhh jng mimpi la dapat dok situ diam diam,
habis satu badan aku di uli nye, sakit2 sedap ;)
fuhh lega beb!! -Jom next month kita kesana lagi-

 

8 comments:

rasp said...

jemputan yg menariks nie....
nie uli2 yg disukai oooo...

IdaShah said...

jommmmmm dah lama sgt tak ke SPA. ada saper2 sudi nak jaga 2 dua org tu sementara aku diuli auwww

eLLy said...

Rasp, JOm kita wat rombongan ;p

eLLy said...

Ida, ko suruh la Shah jaga..
ckp ko nak gi kelas menguli ;)

Natalia said...

oh spa ingatkan bahan2 ape tadik..cam nak berubat je hehehehe

eLLy said...

yaya, wakakakaka sekali pandang memang suspen kan :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

spa????????? wow bestnya...

eLLy said...

Yeszaaa... SPA