Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 2, 2011

Milo ice satu

Minum milo anda jadi sihat dan kuat .. korang pernah dengar tak iklan nie dulu dulu

klu uolls nak tahu eLLy adelah pengemar Milo ice..
malam malam pun kekadang eLLy suruh MyLuv tapaukan Milo ice ..
emm dah terbayang dah nie.. tapi kan sekarang nie susah betul nak dapatkan
Milo ice yg betul betul kawwww.. sangat susah okey..

Hurmm amacam terlior tak?
korang jng sampai jilat monitor nie dah la ye

okey dah alang kepalang cite pasal Milo nie saje nak bagi tau kat sini ade peraduan
MiloFuzeJamPack   yg uolls boleh join hadiah yg di tawarkan sangat lumayan ..

Good luck semua!!

Mamak Milo ice satu!!!


13 comments:

nanonano said...

kene buat cmtu gak ke?
sumbat penuh2?
hehehe cmm syok jek

Natalia said...

pergkhhh milo taborrrrr :))

rATu kEBaYA said...

mila tabur... adui.. tak leh tahan ni.. habiskan milo kat opis ni

sw33tdarling said...

ratah milo pun sodap... tempek kat roti pun sedap... kalau buat air milo, sudu masuk mug, lagi 1 sudu masuk mulut.. hahaha

CHU MAJORFLAVA said...

milo dinosaur a.k.a tabur..Chu pon sokka!!=p

-kak LiMaH- said...

MiLooo sedap........
bubuh banyak-banyak waktu buat ayaq...perghhh rasa diaa MELEKAT.....ehehehe

rasp said...

tapikan sis...
naper ek i rasa cam milo skarang nie, rasa lain skit laaa...
and mmg kena letak byk2 baru terasa sodappppppp...

Redbloodsnow said...

KALAU KAT CNIE PANGGIL MILO TUH, MILO DINASOUR..HEHEHE

IxoR@ said...

Milooooo....

nak jilat? ahh gambo akak tak cukup besarrrr!!!

hehehehhehe....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhhhhhh terbaik la milo tue kan...

eLLy said...

Nano, sumbat penoh2 barula ade Ummhh..

Aleeya, Aisyah :
tabur dalam mulut.. terbail wok

Amy, hahhhahha betul3 aku pun cam ko gak..

Chu, terbaikkk kan ;p

eLLy said...

Anida@Kak Limah : memang melekat sampai ke celah gigi

Rasp, tu la tambah2 klu oder kat kedai .. kekadang tu rasa mcm air koko pun ade gak!

Zie, kat Papa rich memang dorang panggil milo dinasour

izora, hheheheh klu camtu ko kana zoom cikit dik ;p

Eida, yeszaaaa memang terbaik wok!!

eira said...

best nye..nikmat tau..