Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Thursday, March 31, 2011

kita pun dah dapat ..

Mata ku dah mengantok, so kena update laju laju.
last week tengok kat blog Amy, this week tengok kat blog Eida
So sekarang tengok kat blog sendiri pulak ;p tengok ape???
kita tengok
VVVVVVVVVV
VVVVVVVVV
VVVVVVVV
VVVVVVV
VVVVVV
VVVVV
VVVV
VVV
VV
V
Huhuhuhuhu akhirnyeeee !!! kita pun dah dapat ..
yammmm senggg !!!

we oder set xtra long coney dog

ini la bukti nye :)
Tapikan kenapa dorang tak letak air dlm gelas?

Klu dapat minum dlm gelas mcm kat belakang tu mesti lagi
slurrrrppppp kan

** Tempat kejadian A&W kat Restoran jenjatas Sg Buluh **

18 comments:

Cik Wanie Ghani said...

kat Loq star x der A & W yer,
kalau nak sgt mkn,
nak kena pi Sg Petani br dpt mkn,
huhuhuhuhuhu...

tetiba lapq lah plakkkkkkkk

atty's said...

kalo nak makan A & W kena g alamanda ..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kekekekekekeke dah dapat nyek...kekekekek..nasib baik dah kenyang...ha'ah kan napa float tue xletak dalam gelas nyek...malas nak basuh la tue.. :P

rasp said...

lagik feel kalo dpt minum air dlm gelas kaca tu kan...

eLLy said...

Wanie, lapaqq.. so ape lagik sila la terjah ke Sg petani ;p


Atty,tak banyak tempat yg ade a&w kan

eLLy said...

Eida, akhir nyeee.. dah tak kempunan lagik ;p ye la mesti dorang malas nak basuh, potong stim betul la


Rasp, kankankan .. minum dlm gelas lagi feel .. feel baik punyeee ;p

nanonano said...

sni ade a&w tp xfemes
xtao ngape
sbb tu berat je nk msuk sane
bes ke kak
dpt ape tuh?
ni trase nkg mkn sane neh
hahaha

sW33tdARLiNG said...

awat air dia dlm papercup...?? mana puas??? ke sebab Xlarge so dia takde stok gelas besar?

Lagenda said...

Minum float sarsi tu besh kan?? Tp mak jarang pi A&W tu la elley

eLLy said...

Nano, gi la try .. tak try tak tau .. jng lupa oder float ;)


Amy tu la.. maybe sebab kat area R&R ko :(


Mak, klu tengah dahaga.. memang terbaikk mak!! i likee ;p

akubiomed said...

Saya suka A&W float. Selalunya kalau outstation akan pekena disana

NM02 said...

aku pun nak pegi jugaakkkkk...

kau saje buat aku terliuq kan nok!

wahida said...

pas ni ko tgk version kat blog aku lak...hehe..

-oP_ida- said...

nanak jugak satOOOOk.

eLLy said...

Akubiomed, ehem ehem pekena kat mana tu ;)


Reena, selalu ko goda aku , this time giliran aku buat kan ko terlioq

eLLy said...

Wahida, ko pun sama? wokeh aku tunggu version ko pulak ;p


oP_ida, cukup ka satu? ;p
mai la KL kita pi dating kat A&W.

mummysyafie said...

la..nak gak ler. kat mane nak dapat ni? sempat lagi tak serbu esok?

eLLy said...

Nor, mesti sempat punye... bayar je la ;p