Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 22, 2011

PESANAN UNTUK FOLLOWERS NUMBER 87

  Oiit Mak cik baru mau follow ka? 
huahuahuahua :)

 

15 comments:

NM02 said...

nok, tolong kasi tau sweetdarling tu, opis aku dah tak leh bukak blog dia. mungkin sebab size blog dia berat kot.. huhuhu....

Dee said...

elly..hahaha..lawak kentang..aku ingat ko nak bg dia hadiah..

sw33tdarling said...

weii takdak adiah ke...??? hahahahaha

maap ler yer kawan2... aku baru gigih nak buat follow mollow ni... semalam pun dah spring clean semua blog yang dah al-marhum semua

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaahahahahahahahah gelak guling2...hahahahahahah uat suspend taw...

nasazfrog... said...

ha tgk tu si amy dah kena marah kat k.elly.. hehehehe :)

IdaShah said...

kes lupa nak follow tu

eLLy said...

Reena, Wokeh nanti aku bagi tau dia

Dee, hadiah hurmm denda ada la ;p

eLLy said...

Amy, ape ko nak hadiah.. berani ko mintak hadiah.. aku nak Denda boleh ;p

oiit reena kata dia tak boleh bukak blog ko.. ko nampak tak msg dia yg first tu

eLLy said...

eida, wakakakaka saje nak kasi suspen ;p


Nasaz, itu marah marah sayang ;p

eLLy said...

Ida, Ye la ko .. faktor umur.. wakakakakakka

rasp said...

apa punya kawan daaaa....
baru mau follow ke...
*padahal i pun sropa* hahahaha

mummysyafie said...

hahahaha...hamik ko amyyy. mak tiri dah marah tu

eLLy said...

Rasp, wakakakaka 2x5 :)
tapi tak pe at least you awal cikit ;)

eLLy said...

Nor, wakkakka mak tiri versi tamil nie ;)

akubiomed said...

Elly perlu hantar surat tunjuk sebab kenapa Amy lambat jadi follower ha..ha...