Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 22, 2011

Minggu setiaUsaha

Acara yg di tunggu2 oleh setiaUsaha setiap tahun,
itu pun klu ade Bos Bos yg baik hati nak sponser!!
Jom kita tengok antara artis yg terlibat tahun ini


  • Dato Siti Nurhaliza: 5 April 2011
Minggu setiausaha bersama Dato Siti Nurhaliza akan diadakan di
Matrade Exhibition & Convention Centre pada 5 April 2011
Berkonsepkan nostalgia. Pengacara majlis, Dee.

Tiket berharga RM 340 sehingga RM 550
tempahan bolehlah dibuat menerusi talian 03-26939233 sambungan 8023 atau 8017.


  • Anita Sarawak & Noryn Aziz: 6 April
Selebriti popular, Anita Sarawak buat julung kalinya akan tampil mengadakan 
persembahan bersama penyanyi jazz terkenal, Noryn Aziz sempena Minggu Setiausaha 
di Pusat Konvensyen Shah Alam (SACC)

Tiket yang berharga dari RM420 hingga RM550
pada yang berminat untuk memilikinya boleh melayari laman web rasmi Tiket Charge di www.ticketcharge.com.my atau menghubungi terus ke talian 
hotline Ticket Charge  03-9222 8811.


  • Anuar Zain & Fahrin Ahmad: 6 April
Minggu setiausaha bersama Anuar Zain akan diadakan di Darby Park

Harga ticket RM450 - RM550
Sila hubungi 7490 3443 / 3496 / 3579

Perghhh harga semua mahal2 beb !!!


12 comments:

atty's said...

kalau dpt pergi yg ct ngn anuar zain nya besh lah..

Mamaleesya said...

tq sharing elly, kebetulan my klik tgh survey pasal ni hihi

eLLy said...

Kak atty tu la .. tapi ape kan daya :(

eLLy said...

MamaAleesya, no problem .. klu dia nak beli ticket suruh dia belikan untuk i sekali ;p

sw33tdarling said...

penghhhsannnnn.....!! takde makna bos aku nak sponsor..! tapi masa aku keje kat company arkitek dulu, dia akan bawak staff ikut turn... setahun ada 10 staff terpilih... kebetulan aku baru masuk keje, so konon next year laa... tak sempat next year aku dah benti! kekekeke

eLLy said...

Amy, wakakakakaka tu la tak sabar ;p

rasp said...

seperti tahun2 sblum nie...
kemungkinan besar....
i tak pergi je huhuhuhu....

eLLy said...

Rasp, ala ngape tak pergi.. klu ade yg nak sponser pergi je la .. rugi tau klu tak gi ;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhhh terbaik la kan harga tiket tue...bos...nak pegi bleh?? tetiba budak IT nak feeling setiausaha bleh?? :P

eLLy said...

Eida, mahal kan .. akak yg kerani cabuk nie pun nak feeling setiausaha gak ;p

mummysyafie said...

aku bukan secretary bleh join ke? naper boss aku tak kasi tiket free erkk

eLLy said...

Nor, boleh je asalkan ade orang sponser ;)