Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, March 18, 2011

Dell Inspiron 14'

Okey no more suspen.. tengok tajuk pun dah tau kan :)
Ini la yg MyLuv belikan untuk saya =)
Ape kelebihan dan kekurangan model ini usah di tanya cozz eLLy memang tak tau :)
Tapi apa yg penting ..... kerjasama
v v v v v
v v v v
v v v
v v
v
eLLy boleh bersiaran langsung dimana mana :)
Semangat untuk menjadi blogger tegar tu kini semakin mendalam ;)
pasal tu kekadang sehari sampai tiga n3 ;)

tq ayang i love you.. dan ingat ..
"di sebalik kejayaan seorang Lelaki pasti ade Wanita di sebalik nye"


22 comments:

Cik Puan*PIE said...

wahhh kelas kak...da ada buah ati baru yew...

rasp said...

fuyoooo....bestnya...
untung u and untung ur luv :)

nasazfrog... said...

perghh,, gerek seyh,,, yer rajin2 la update blog kak,,, :)

eLLy said...

Haja, yeszaaa,, buah hati pengarang jantung yg baru :)

Rasp, sama sama untung ;p

nasaz, a'aa setakakat hari nie rajin..tapi akan datang... ;p

IdaShah said...

dah ada lappy sendiri lg bersemangat kan..

teserlah kasih sayang cik mat kat elly :)

wahida said...

kak, bagus la ko ni, ada semangat nak jadi blogger tegar...
caiyok kak!!

sw33tdarling said...

yeaaahh lepas ni, 4 entry sehari laaa....

nads said...

wah...beshnyer....lalalala

Mamaleesya said...

sokong sangat yang ayat paling akhir tuh

Dee said...

untungnya suami bg hadiah laptop..lps ni blog secara rakus ye..hehe..

eLLy said...

iDa, Wahida
hehehhe memula semangat la .. lepas nie tak tau la ;p

amy, 4 n3 perday .. ish nak wat 2 n3 pun kekadang takde idea ;)

eLLy said...

Nad, lalalallalalililili

MamaAleesya, betul kankankankan

Dee, amboi secara rakus .. ganas tuu
grrrrr

atty's said...

lepas ni leh jadik blogger tegar..

NM02 said...

naper tak minta yg 19' terus???

IxoR@ said...

waaa weee.... best tu.. kalau tak udpate selalu tak tau la..

hahahahaha....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah..yeah..yeah....i want more..i want more....

Redbloodsnow said...

lappy kte adik bradik kak. sama2 dell inspiron...hikhik. hi five!

eLLy said...

atty, huhu semangat tegar

Reena, ish jng tamak ;p

Ixora, wakakakaka klu tak update memang tak tau la ;p

Eida, ask for more!! tamakkkk la pulak ;p

Zie, hi five semoga akak boleh dapat aura rajin mcm ko ;p

mummysyafie said...

ehem..dah ada lappy kena rajin buat entry banyak2 taw..untung badan youuu

Bro Fit said...

huhu tahniah :)

eLLy said...

Nor, huhu tapi idea lak beku tak tau nak update ape ;p

eLLy said...

Fit, huhu tq bro