Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 29, 2011

Dah Malas

Ari seminggu dua yg lepas di hujung minggu eLLy akan memasak ..
tapi ari ahad hari tu mood malas ku muncul kembali ;)
Lagipun stock bawang semua dah habis .. ini bukan alasan okey .. percaya laaa

Bila perut lapar kita bancuh Nescafe cicah biskut

nasib baik la MyLuv balik awal .. so dia tapaukan untuk ku

* * *
* *
*

Alhamdullilah konyangggg ... malam kami gi makan di Kuala Selangor!


Kota bibir : Ulat dalam batu pun boleh hidup ..


16 comments:

NM02 said...

nok..... aku demam ni, ada kau nak tya khabar aku... nan haddddoooo... sob sob sob .. :(

eLLy said...

Nok, ko tak update mana la aku tau ko demam .. sian ko .. makan ubat tau.. good girl ;p

rATu kEBaYA said...

mkn di kuala selangor.. kat mana tu..

sW33tdARLiNG said...

McD pun hokeyyyy per...!

Lagenda said...

waoahahaha..statement ult dlm batu tu yg paling x tahan! Hiks..

wahida said...

nok, ko tak mkn mekdi bekfes free ke nok?
sampai ujung bulan ni je tau!!

eLLy said...

Aisyah, makan kat ikan bakar ;p


Amy, kan kan kan untuk alas perut..

eLLy said...

Mak, wakakakaka betul ape.. Ulat dlm batu pun boleh hidup ;p


Wahida, ish ko biar betul nok..
Mekdi Rawang ke?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mc'd pun mc'd la..janji konyang...wah p kola selangor..mesti ikan bakar jeram tue kan sis..huhuhu best nyer...

Mamaleesya said...

sama la kdg2 mood memasak ke laot. Tapi tadi baca belog mat gebu, rasa nak terai memacam resipi kat situ. terliur

eLLy said...

Eida, hehehe klu dah ke kuala selangor tu harus la ke jeram .. mana lagik ;p

eLLy said...

MamaAleesya, dah lama tak terjah ke blog Mat gebu. klu dah terjah mesti perut terus lapar ;p

mummysyafie said...

mesti nak makan seafood ni

eLLy said...

Nor, well klu dah kesana seafood la jawap nyeee ;p

akubiomed said...

Ulat hidup dalam bau kalau nak makan perlu keluar dari batu :-) Kalau tak sempat kena ngap dek burung

eLLy said...

Akubiomed, alamak ayat power tu ;p