Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, March 11, 2011

MATTA oh MATTA

Seperti yg uolls sedia maklum di PWTC sekarang sedang berlangsungnye Matta fair
kalau uolls nak datang jng bawak kereta tau JEM JEM JEM .. sila gunakan LRT

Jom nak promote sikit  ...   

MATTA Promotion at MyHotel - 
Hi tea for 4 pax @ RM150 net !!!
ade sape2 nak wat plan gathering? 
Voucher valid till 31 Jul 2011

~Jom kawan2 kita berdating~


16 comments:

atty's said...

ingat nak pergi gak matta fair ni .kalau esok free ..leh lah terjah sat.

eLLy said...

atty, sila sila .. esok eLLy kerja calling2 je la :)

rATu kEBaYA said...

matta fair.. tak leh pergi lak.. nak balik kampung malam ni

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best2...nak pegi jugak..klu ada sambutan tuk hi tea tue eida nak join jugak sis...

-oP_ida- said...

inGt MATA apa td...
qhupa MATAFAIR....

so, akak apa tgg g..lekaih terjah..ehehhehe

sw33tdarling said...

wahh syiokkk tuuuuuuuuuu!!!

Mamaleesya said...

super besh tuu kalo pegi

eLLy said...

Aisyah, balik kampung humm nak wat cam nooo

eLLy said...

eida, okey klu ade yg nak nanti akak roger kat ko

eLLy said...

Kak Limah.. eh dah tukar nama op_ida
matta tu la mata mana lagi :)

eLLy said...

amy, memang syok!! jom terjah

eLLy said...

Haja, memang super dupperrr best..
orang sini sana situ ;)

wahida said...

kak, ajak kak dee arrange hi tea tu utk kita kak...

eLLy said...

Wahida.. goood idea :)
nanti aku roger dia

mummysyafie said...

ok tu elly..murah..jom la gader2..

eLLy said...

memang best klu dapat wat gader.. tapi last min arrangement memang leceh cikit. tak pe klu ade promo lagi i wawarkan awal2 okey