Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 30, 2011

Bilik no 4

Bilik no 4 ? seram ke? kuang kuang kuang ....

Hari tu rumah ku di sembur .... Sembur sape yg sembur?
berani dorang nak sembur aku !! bukan di sembur mengunakan lazer mulut,
sebenarnya rumahku di sembur untuk  kebaikan.
Rumahku di sembur oleh MPS (Majlis penbandaran Selayang)

Dorang datang siap beri arahan untuk buka semua pintu utama & tingkap
Tutup makanan nasib baik tak masak ;P dan diarahkan keluar dari rumah.
bab keluar rumah yg lemah nie. Oleh yg demikian i gi menyorok di bilik no4
atau lebih di kenali sebagai bilik stor !!

Nyorok di bilik hujung pun still ade bau!! rasa mcm nak muntah pun ye gak
Salah sendiri ngape ko malas sangat nak keluar kan ;)


Oh bila tengok gambar nie terpandang kat tikar Sarawak tu ..
dah lama gila tak pakai tikar tu .. hurmm nak kena buat make over nie


12 comments:

atty's said...

kty pun kdg malas nak keluar kalo ada org sembur nie..

nads said...

hehehe...nad pun tiap2 bulan ade org sembur serangga datang...nad nyorok dalam bilik jer...malas nak kluar...

Cik Wanie Ghani said...

wanie kalau bab2 sembur nie,
mmg wanie kena kluar,
kang fengsan lagi susah,
hahahahaha:)

mummysyafie said...

aku kan yang..kalau orang sembur lagi la aku tutup tingkap n pintu segala. kalau semburan tu masuk rumah..abis melekit lantai.

eLLy said...

atty,Nads :
kan kan kan malas betul nak keluar ;p

Wanie,kalau ade semput memang sah sah kena keluar .. if not lain pulak jadi nye ;p

Nor, betul nok!! lepas habis tu aku kena mop lantai ;(

akubiomed said...

Tempoh hari ada semburan Nyamuk Aedes dikawasan saya. Isteri bawa anak-anak ker taman maklumlah anak-anak ada asma

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kat area perumahan umah eida pun slalu kena datang sembur2 nie...busyuk kan..xsuka jugak...

rasp said...

eeeiiii i tak sanggup dok dlm kalo kena sembur tu sis...azab ooo bau dia...

eLLy said...

aKubiomed, ye la klu ade asma memang kena keluar. untuk keselamatan gak kan

eLLy said...

Eida, akak [un tak suka terutama bila pikir kana mop lantai ;(


Rasp, memang azab tapi malas punye pasal kan ;p

sW33tdARLiNG said...

bak sini tikar tu.. umah aku pun dah kena tukar tikar baru.. budget takde nak beli nii

eLLy said...

Amy, wakakakaka tak sampai hati pulak aku nak kasi. Nanti kita kirim kat nor ye ;p