Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, March 4, 2011

HAJA 1st giveAway

eLLy di TAG oleh cik aLeeya untuk menyertai giveAway yg di taja oleh Pn. Haja

Syarat pernyertaan
1) mestilah kena follow blog Haja
2) pemenang akan menerima FM sorang 1 from Port Dickson
3) Undian akan dilakukan sendiri oleh mypie...no 1, no 2, no 3 
dan mgkin akan ada hadiah smpingan jgk untuk follower yg terakhir
4) Sila tag 2 atau lebih kwn2 blog korang...
5) Akhir sekali jangan lupa tinggalkan url 'contest' dan alamat emel di sini
6) Giveaway ni bermula pada 28/2/2011 dan akan berakhir pada 20/3/2011
 
Okey insan yg bertuah untuk kali ini ialah.. Jeng jeng jeng
~ Eida
~ TiLLa

Ade sesiapa yg sudi nak join giveaway nie pun boleh je.. kan Haja jan :)
All the best buat semua !!

 

12 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eida...alamak...kena tag la...tenkiu akak..menang pas nie kita g karok kat PD lak..ahhahaha :P

eLLy said...

Eida, betul2 klu ade rezeki kita buat show kat PD ;p

sw33tdarling said...

waahhh ceria sungguh FM tu...

wahida said...

beshnye hadiah tu..

gud luck bebeh!!

rasp said...

gud luck bebeh!
best ooo dpt FM...

rATu kEBaYA said...

good luck elly..

eLLy said...

Amy, ceriakan. ape lagik join la

Wahidah, tq beb.. ko join la skali

eLLy said...

Rasp & Aishah
Tq laling.. uolls rajin2 la join

Cik Puan*PIE said...

sis...klau turun pd, roger2 la ai k..

mummysyafie said...

aku pun ditag ni gak elly..tapi tak buat lagi. adoiii

Dee said...

good luck..dee nak join..maybe next week up kt blog..hehehe..

eLLy said...

Haja, insyallah.. nanti i poke' you ;p


Nor, buat jng tak buat sonang je ;p


Dee, okey all the best sis

.