Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 16, 2011

Lelong lelong

Lelong lelong sapa mu kena lelong?
Okey klu tak nak kena lelong uolls kena buat baik dng i okey.
klu nak buat baik dng i sila TEKAN sini ... good girl ...

Nanti eLLy upah tomok gi nyanyi kat uolls ye ... uolls nak lagu ape?


6 comments:

NM02 said...

lagu tak nak... duit 1 juta dia nak. hehehehe... jahatnya kamu!!!

wahida said...

kak, ko x leh komen kat blog aku? napa ek?
ah...aku x kira, ko kena komen jugak!! muahahahaha!!

rasp said...

alangkah baiknya hati dia kalo dia lebih sanggup dermakan RM1M dia kat i hahahahaha...

mummysyafie said...

nak mintak tomok nyanyi lagi bidadari..bleh imagine daddy yang nyanyikan untuk ai beb

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lagu belari satu....hehehhe

eLLy said...

Reena, amboi tamak ko ye ;)

Wahida, entah la ari tak boleh komen pulak.. pastu aku nak komen celah mana ;p

Rasp, kan kan kan i pun nak gak

Nor, ala ko bayang kan la aku yg nyanyikan untuk ko.

Eida, Siappp!! dah clik ke belum ;p