Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, March 28, 2011

Bergossip di Chilis

Aloooo.. Alooohaaaa hahahahaha ;) mood gila sudah datang ;p
Welcome back semua.. selamat memasuki office setelah 2 hari bercuti.
Me mood busy + giler masih menyerang , al maklumla pak pak Arab masih ramai
bercuti cuti di Malaysia nie. Meh nak story mory xtiviti eLLy last week..
ari tu tak sempat nak ceti coz busy maaa..

Disuatu petang yg indah kami berEmpat ke KLCC menaiki taxi
Seronok cik abe nie di apit oleh dua cikarooo yg cun, paling cun di sebelah kanan ;p
Kami ke Chilis .. gi makan2 sambil berGosssssiiippppp ;) Oh cik abe yg kecik tu pun
bergosip sama okey. Sape kata lelaki tak pandai bergosip!

Meja yg penuh dng makanan, ada.. KICKIN' JACK NACHOS, TRIPLE PLAY, MUSHROOM JACKTahukah makan sambil bergosip boleh mengurangkan LEMAK di pipi ... wakakakkaa


Ha tak tau kan, Sila la amalkan nye kekawan jng sampai tergigit lidah sudah ;)

Sebenarnye selain bergosip, agenda sebenar kami ade lah untuk marayai permergian
sahabat kami ke alam perkerjaan yg baru ..

Bye bye anne selamat menempuh suasana kerja yg baru .. Klu dah berada tinggi di awan
jng lupa kami disini.. xspecialy bila dapat ticket free from FIRE FLY calling2 je la ;p

oh ye jng lupa janji kita klu ade kekosongan di JUMBO Air just give me a call ..
wakakakkakakaka ... hiappp korang jng gelak !! aku babab montot kang ..


14 comments:

rasp said...

i tak gelak...
cuma nak submit resume sesama apply leh hehehehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahaha JUMBO air pun ado ka??? hahahaha...eh tergelak lagi...

Redbloodsnow said...

KAT CNIE NAN HADO CHILIS..HUHU

eLLy said...

Rasp, nak apply gak boleh je..
nanti antar resume kat ai ye biar ai tapis dulu ;p


Eida, Coming soon .. tunggguuu
gelak gelak akak babab kang ;p


Zie, tak de .. ish rugii dik kat sini food dia sedap..hurmmm yummy!
amacam sakit hati tak ;p wakakakaka

wahida said...

akak, aku dah lama giler tak pergi chillis...mcm nak ajak cik abg je ujung minggu ni...ni semua ko punya pasal!! kan aku dah teringin!!

sW33tdARLiNG said...

ehh nak submit resume gakkk.. hehehe

Lagenda said...

erk?? X mo arr babap montot..babap je pipi laju2..wakakaka

eLLy said...

Wahida, wakakakaka yes yes aku berjaya .. eh ko tak nak ajak aku ke ;p


Amy, ish ko tak layah lagi nok!
berkilo kilo ko kena tambah lagi ;p


Mak, klu babab pipi terasa mcm Mak tiri la pulak .. gue tak sampai hati ;p

kathy jem said...

Kat Chilis pon leh bergosip..hehe mesti bestkan makan sambil bergosip.. =)

mummysyafie said...

wah..bergosip kamo ya..cer citer..cer citer..

eLLy said...

Kathy, hehehhee memang best bergosip sambil makan ;p

eLLy said...

Nor, camno nak cite .. nie semua kisah bebudak kat tempat kerja.. klu cite pun nanti ko pening ;p

akubiomed said...

Teringat makan restoran Chili's di bandar Beirut Lubnan 2 tahun lepas. Itu pun boss belanja kita menikmati sahaja :-)

eLLy said...

Akubiomed, best nye .. bila la giliran saya nak menikmati sahaja ;p