Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 23, 2011

Bila dah canggih ...

Morning guys .. saja nak membebel jap, Semalam bila perut dah kenyang balik dari
dinner kat Ikan bakar belakang Istana, eLLy menyental tudung 18 helai.
Tudung eLLy tak hantar dobi takut rosak, perghhh pecah lemak den..
sape suruh kumpul banyak2 baru nak basuh ;)

Dah lepas membasuh eLLy pun dok godek2 la lappy ku yg konon2 dah canggih nie
saje nak test Bluetooth gambar from Hp to Lappy.. clik sana clik sini hurrmm hampeh!!

Bila dah canggih sampai sendiri tak reti guna :( ade sesiapa boleh tolong ajarkan???
Cik Zie kita punye lappy sama kan .. tolong ajarkan cikit boleh ..


14 comments:

marinahunny said...

kalu dh canggih kdg2 susah jugak..hehehe

sw33tdarling said...

lappy den takdo bluetooth... kekekeke

rATu kEBaYA said...

canggih dah tu.. senang nak upload gambarkan.. PC ada tak software bluetooth ni?

eLLy said...

Marina, tu la pasal.. canggih sampai sendiri tak tau pakai ;p

Amy, hurmm ade pun klu tak tau pakai, tak guna jugak kan :(

Aisyah, semua dah download .. tak pasti ape lagi yg tak kena

rasp said...

dukacita dimaklumkan i adalah buta...
buta tuli IT dan yg seangkatan dgnnya...

eLLy said...

Rasp, Sukacita dimaklumkan i pun sama ;p

Mamaleesya said...

mama pon sama gaks hehe

eLLy said...

Hurmmm.. sama la kita ;p
2 x 5

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

walaupun cheq nie orang IT tapi klu cheq xtengok depa mata..cheq xleh nak tolong sebab cheq kena tengok baru cheq taw..len la klu cheq dah penah alami masalah nie...

pssttt akak..jom nanti kita lunch ikan bakar belakang istana tue sama2...tunggu next week ada meeting kat kl..

atty's said...

lappy kty pun kty tak setting lagi camne nak buat bluetooth..ada terai2 tp nan reti.

eLLy said...

Eida, hurm tu la pasal benda takde depan mata memang susah nak tolong kan..

* Nak gi bila date nye.. klu kat opis line clear boleh la join

eLLy said...

atty, hurmm 2x5 la kita nie kan

akubiomed said...

Handphone ada dibekalkan USB kabel? 1.Pindah gambar melalui USB kabel kalau ada kabel
2. Kalau ada slot memori kad di lappy cucuk sahaja dengan memori kad handphone
3. Nak cerita sambungan bluetooth nanti tak faham pula cuba cara diatas terlebih dahulu

eLLy said...

Akubiomed, huhuhuhu tq bro ..
tq sooo much ;p