Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Friday, March 4, 2011

Nur Kasih

Assalamulaikum wahai Adam dan Hawa selamat hari Jumaat., Penghulu segala hari.
kejap je dah jumaat kan.. Ape yg best pasal jumaat?
selain dari esokkkk cotiii.. Hari jumaat waktu rehat panjanggg untuk kakitangan gomen.
bersamaan hari untuk window shopping untuk kaum hawa :-)
kaum Adam? Sembahyang jumaat la.. tak kan tak gheti gheti lagii..
ade ke yg ponteng sembanhyang Jumaat? Kalau ade yg ponteng tu sendiri mau ingat la ye ;)

Sebut pasal Adam nie teringat cite Nur kasih, cerita yg menjadi kegilaan ramai pada
setiap hari jumaat. tak lama lagi movie Nur Kasih dah nak keluar dengar cerita lagu tema
Nur kasih itu akan dinyanyikan sendiri oleh  heroin cite tu @Tiz zaqiah & Yassin.
Hurmm sodap ke suara dia? jom kita dengar..


Amacam? okey tak.. tak kisah la yg penting eLLy tak sabar nak menonton Nur Kasih
yg di filem kan, camne la jln cite nye nanti.. Adam, Aidil, Nur Amina.. Sarah?
nantikan di pawagam yg berdekatan anda!

Movie ini dijangkakan akan berada di pawagam pada 19 May ini.


12 comments:

@xiM said...

selamat hari Jumaat kak!!

atty's said...

waalaikumsalam elly

leh tahan gak tiz nyanyi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan...akak jom rr karok..hehehehhe

eLLy said...

Salam hari jumaat axim, jln lupa gi sembahyang jumaat ye ;p

eLLy said...

atty, kan kan kan .. boleh la ;)

eLLy said...

Eida, karok boleh ajooo .. jom ;p

sw33tdarling said...

waahhh ceria sungguh FM tu...

rasp said...

eh eh amy nie komen amenda nie? hehehehehe...
ada movie ek...leh layan...
drama tu i tak sempat la nak layan..

mummysyafie said...

eh..tiz nyanyi sendiri ke? tak miming yer?

akubiomed said...

Tonton video promo Filem Nur Kasih nampak menarik.

eLLy said...

Amy, wakakakaka ko nie wat lawakla.. salah komen la wehh

Rasp, Amy tu tersalah tempat la tu.. wakakakaka

eLLy said...

Nor, a'aa dia dng yassin .. not bad kan ;)


Akubiomed, menarik kan.. nanti boleh la bawak your wife gi menonton ;p