Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 2, 2011

i - City Wild side Discovery

Salah satu lagi tempat menarik di i City... selain dari kedai lip lap lip yg ado..
di i cite ade Animal  wild side discovery

Di wild discovery nak masuk kena bayar 5 hingget ye kawan kawan..
jom kita skodeng haiwan2 yg ade disitu

Iguana, Siper, monyet yg terkecil di dunia, memerang, musang.. hurmm ape lagi ye
Ular sawa ..ade la dlm 10-15 ekor kot mcm mcm bentuk ade..sorry no picture geliii wehhh

Di antara tempat yg menjadi tumpuan orang ramai...ce teka ce teka  ... ade ape dlm tu?

Ini lah dia haiwan yg sedang fooorpular dimasa ini ...Poktek' ish tak tau la nak eja camno

Oh ye selain tu ade Kura kura ber kepala dua .. kecikk je kura2 tu.

So kawan2 yg belum sampai ke i-City boleh la bawak duit lebih sikit.. coz kat sini
itu ini semua kena bayar.

 

16 comments:

nanonano said...

oowhh ade eh?
sy xmsuk pun, sbb kene byr kan nk msuk? :p

eLLy said...

Nano, yep kena bayar.. sana sini kena bayar ;(

nads said...

uih...seronok tengok haiwan yer..tp kena bayar 5hengget tuh,...

sw33tdarling said...

aiihh kami tak pergi pun ke sana aritu

Redbloodsnow said...

WAHH..MENARIKS :)

atty's said...

owh baru ku tau kat icity ada mini zoo cenggini ..tq elly for ur info.

IxoR@ said...

i City... serba serbi duit!

akak masuk tak tempat yg snow tu, kena bayar 25 hinggit!

adeh.

ni plak ada zoo, baru tau.. last week gi tak jumpa plak.. ke sebab xcited sgt main dgn lampu lip lap lip lap... hehehehe....

sy pun ada entri iCity.. tunggu...

Dee said...

oh..tarikan baru ni..mcm mini zoo..

rasp said...

kagum...kat situ pun ada tempat animals nie....sapphire sure suka nie...

eLLy said...

Nads, buat masa nie $5 akan datang tak tahu la ;p

Amy, baru kot.. next time ko gi la

Zie, yeszaaa memang menarik


atty, sama2 kasih.. sharing is caring

ixora, memang sana sini duit.. snow tu nak bayar 25 hingget memang tak la

Dee, yesssza tarikan baru ;)

Rasp, yep nanti bawak la dia ke sana

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eida pegi masak masuk semua pree jerk dulu,....skrang semua kena bayar nyek...

eLLy said...

Eida, yela dik sekarang semua kena bayar..

mummysyafie said...

dulu mana ada kena bayo kat sini. skrg macam2 dah kena bayo kan

eLLy said...

Betul nor, sekarang serba serbi kena bayar ;(

akubiomed said...

Elly ada kira cukup tak? Mana tahu ada yang terlepas ikut balik rumah :-)

eLLy said...

Akubiomed, alamak bro.. lu jng kasi wa takutzzzz...