Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 1, 2011

Merempit di i-City

Kita sambung cite i City
Antara xtiviti menarik di i City..

tak tau la ape name benda alah nie
Nak naik kena bayar 10 singget ... bukan jauh pun dapat ronda..
dari pokok depan nie  sampai ke ujung sana je..

Pandu kat jln tar, lurus je takde bengkok2 tak trail la,klu ade bukit ke baru la trail kan kan

Anyway korang ape nama benda nie? ...



14 comments:

-kak LiMaH- said...

bestnyaa rempit naik moto lebaq tuh.....

eLLy said...

Kak Limah ;p klu dapat naik best la kot.. nie cheq tengok dari tepi je :)

IdaShah said...

masa aku gi takde pulok motor tu

wahida said...

aku jugak la x sampai sana lagi....huhu...

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best nye..teringin nak merempit..huhu

rasp said...

cam atv gitu kan....pink karer pun ada ya :D

akubiomed said...

ATV bermaksud All Terrain Vehicle. Tak tahu kenderaan ini dibenarkan oleh JPJ untuk digunakan di jalanraya

Best bawa ATV buat Jungle Trekking tapi saya tidak ada pengalaman bawa ATV

mummysyafie said...

aku pun kurang pasti apa nama benda tu nyah.

dulu masuk ict ni pree je kan..

Bro Fit said...

RM10 untuk perjalanan pendek tu je?? ermm cam tak berbaloi je..anyway kalau nak main yang lagi adventure datang je kat zoo melaka ni ada..kat sebelah MCD je.. hehe

- Fitrihadi.com -

eLLy said...

Ida, Baru ade la kot :)

Wahida, kira aku lagi advance dari ko la ye.. huhuhu

Tilla, reti ke bawak.. klu akak mesti terkial kial

Rasp, yeszaaaa pink pun adooo, special for gergirl ;p

Akubiomed.. klu tak salah kat Tasik perdana pun ade kan

Nor, tu la masa free tak bergi bila dah kena bayar baru sebok nak pergi :)

Fit Memang tak berbaloi.. pasal tu kami tengok je :)

.

NM02 said...

ini atv le laling. nnt ai pegi sunway lagun ai akan naik. yu tunggu stori dari ai.

moh amek award laling!

IxoR@ said...

masa sy gi, tak dok pung!

apa ke benda namanya... motor rempit kak!

hehehehe....

eLLy said...

Reena, ooo ATV.. hehehhe gue tak tau la nama dia :) bila nak gi nanti stori ye

eLLy said...

ixora, ade kat celah celah tu :)