Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Tuesday, March 22, 2011

Sesuatu untuk Mu

Orang berbudi kita berbahasa.. Orang memberi kita merasa. cewahhh
Hari tu kan MyLuv dah belikan eLLy lappy.
So sebagai balasan.. eh bukan balasan.. sebagaiiii ...ape ayat yg sesuai ye?
sebagaiii ...haaa sebagai tanda kasih, hari tu eLLy ajak MyLuv gi Sogo
konon2 nak window shopping, tapi sebenarnye eLLy nak belikan sesuatu for him.
Jom kita skodeng ape yg "sesuatu" sangat tu

Memula Kasut

Kemudian Kemeja

Sepasang kasut  +  2 Tali leher + 3 Helai kemeja
ape la sangat di bandingkan dng ape yg eLLy dapat kan.
i Luv U cayangggg

12 comments:

rasp said...

bertambah2 lah kasih sayang urluv sis :)

-oP_ida- said...

bertuah mylOve sis....sekali dapat mcm-mcm ada..eheheh

sw33tdarling said...

sangat tricky tauuu...!! lappy ribu riban kannn kan kannnn...? hehehehe

atty's said...

mesti cik abang tambah sayang..

akubiomed said...

Ha..ha..betul Sw33t yang penting sudah berbalas :-)

NM02 said...

amboi.. serang balas nampak... bodek utk next month punyer kot ni.. hehehe

eLLy said...

Rasp, Sayang menyayang ... ;p

op_ida, huhuhu mcm2 adooo

Amy, Syhhhhh ... U nak tiru ke?
boleh je

eLLy said...

atty, sama2 sayang sis

Akubiomed, yeszaaa yg penting sama2 menang ;p

Reena, next month idok la ..
Next year maybe ;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud ideaaaaaaaaaaaaaa.....

IdaShah said...

cik mat luv elly
elly luv cik mat

loving couple!

eLLy said...

Eida, nak cuba taktik yg sama ;p

eLLy said...

Ida, teringat kat lagu ogy dedulu

'sayang menyayang..
cinta di kenang..'