Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Monday, March 21, 2011

Jalan2 cari makan

Petang semalam eLLy & MyLuv bawak Duan & Tisya jalan2 cari makan di KLCC
Dah lama tak jumpa dorang.. kami gi melepak di Food court je.
Belikan dorang Mc'D Happy meal, eLLy makan ayam penyet, MyLuv makan kebab
Malas nak ambik gambar makanan ;)

Lepas makan layan dorang main, mainan yg dorang dapat .. lepas tu

Jom kita pulang!! very short xtiviti .. yg penting terubat sudah rindu kami :)


10 comments:

Dee said...

sekejap pun xpe..yg penting quality time..

rasp said...

betul ckp dee tu...

sw33tdarling said...

kan kan kann.. budak2 ni kalau tak jumpa mmg rindu keletah diorang

Mamaleesya said...

mekdi pon sodap

mummysyafie said...

sweet je myLUV ko tu pimpin tangan budak²..

eLLy said...

Dee, Rasp : kan kan kan yg penting quality time bersama

Amy, rindu beb.. kami nie menompang kasih sayang dorang je :(

MamaAleesya, yeszaaaa soodapp!!

Nor, hehehhe bakat tu dah ade tapi tu la.... :(

akubiomed said...

Kelas gambar akhir berjalan pulang :-)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gambar yang last tue sangat loving suka tengok...kasih seorang bapa...

eLLy said...

Akubiomed.. mcm itik pulang petang kan .. wakakakaka

eLLy said...

Eida, kasih seorang bapa ....