Followers

My Heartbeat .. dak dik duk

Nuffnang

Wednesday, March 16, 2011

Membeli di malam hari

Ala korang hari tu eLLy suruh teka tapi tak de yg betul la.. camno nak kasi hadiah ;(
tak pe la next time okey.

Jawapan yg betul ialah ....
Huhuhuhu Malam itu kami menuju ke Plaza Imbi... dimalam hari? okey tak caya?
tengok nie!!
Tengok kedai lain dah tutup beb!!.. tengok la bangsa Cina klu nak berniaga sanggup
tunggu pelanggan okey..  eLLy memang kagum dng dorang nie. suke suke suke!!
sangat felexsible tu pasal la kami selalu berurusan di kedai nie...

Tokey kedai nie bernama Patrick.. tu dlm gambar nampak sipi sipi.
Setelah berdiscuss itu ini.. kata persetujuan di perolehi..Wokeh kita kasi bungkus satu !!
Yeszaaaa .. jom kita balik !!

Adusss Cik Mat nie laju sangat la.. ayang cuba pusing sini sikit!!
 
Klik !! ha tengok kiri kanan depan semua dah tutup!!
Dapat beg sandang dan freee gift yg sangat banyak tengok di tangan MyLuv tu

Okey masuk kan semua di dalam kereta dan Jom balikkkk

p/s -
klu uolls nak service yg tip top ketika nak beli lappy or computer sila la ke kedai ini




13 comments:

atty's said...

elly beli ladtop baru eh .

rATu kEBaYA said...

laptop baru.. best..

eLLy said...

atty / Aisyah yeszaaa, selama nie kat umah ade computer ajo..

@xiM said...

beli macbook pro kaa??

IdaShah said...

a'ha bangsa cina nie bab berniaga mmg boleh dipuji. biasanya mmg utamakan pelanggan

dah ada srg 1 laptop sng sket kan

rasp said...

kalo bab niaga,
bangsa dorang nie mmg bagus laaa...

diLL said...

waaa... mcm best je nk 1~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alamak..kot x..leh dapat hadiah kan..huhuh nak teka lagi skali la..hhehhehe :P

eLLy said...

axim, Macbook.. hurm tak mampu la

Ida,Rasp
Kan kan kan bab2 meniaga dorang memang bagus.

DiLL, nak satu .. hurmmm mintak la kat kekasih hati mu ;)

eLLy said...

Eida, wakakakaka berkerja keras ko kan ;) nanti akak carik soalan lain pulak ye ;p

PutRee SeJiNjaNg said...

ni mesti beli lappy baru ni kan...hehhehe..

eLLy said...

Tilla, kan kan kan ;p hua hua hua

akubiomed said...

Jauh saya hendak turun dari Rawang.Gajet komputer biasanya saya beli di IT Hypermall di The Curve sahaja